20 / 04 / 2024

nef Inİstanbul ulaşım

nef Inİstanbul ulaşım

İş GYO Inİstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan projede 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite yer alıyor.

Inİstanbul Davutpaşa fiyatlar!

Inİstanbul Rezidans'ta teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. İşte Inİstanbul Davutpaşa fiyatlar...

Nef İş GYO Inİstanbul görselleri!

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan İnistanbul Topkapı'da 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünite bulunuyor. İşte Nef İş GYO Inİstanbul görselleri...

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

İstanbul Ulaşımını Konuşuyor kongresi 17-18 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli sorunları arasında yer alan alan ulaşım konusunu masaya yatırıyor. ‘İstanbul Ulaşımını Konuşuyor’ temalı kongre 17-18 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

İstanbul Havalimanı'na hızlı ve kolay ulaşım!

ICA Genel Müdürü Atilla Gökçe, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun İstanbul ulaşımına kazandırdıklarını anlattı.

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

nef Inİstanbul ulaşım Haberi

nef Inİstanbul ulaşım

Teslim tarihi 2018 yılı 2. yarısı olarak belirlenen Inİstanbul Davutpaşa Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


İş GYO Inİstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. 


Inİstanbul Topkapı 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.


Davutpaşa Inİstanbul'da 3 bin 565 adet konut ve 16 adet ticari ünite bulunuyor. Projede kapalı otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası,...