29 / 03 / 2024

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede

Inİstanbul Lokal'de daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Peki Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede?

Peker GYO, Ataköy Nef 22'deki 37 bağımsız bölümden 33.6 milyon TL kazandı!

Peker GYO'nun Ataköy Nef 22 projesinde yer alan 37 adet bağımsız bölümlerin (yüzde 100 hissesinin) piyasa değeri Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından 33 milyon 610 bin TL olarak takdir edildi. 

İnistanbul Topkapı'da 2 bin konut teslim edilecek!

Yaklaşık 6000'in üzerinde konut teslimi yapan Nef, yeni konutların teslimine 2019'da da devam ediyor. Nef, İş GYO ile birlikte geliştirdikleri İnistanbul Topkapı projesinde de 404 konutun teslimine başladı.Tüm etapların tamamlanmasıyla İnistanbul Topkapı’da teslim edilen konut sayısı 2 binin üzerin

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatlar!

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept Evleri'nde daireler 2018 sonunda teslim edilecek...

İş GYO ve Nef'ten GYODER kampanyasıyla 78 milyon TL'lik satış!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı kampanyaya, ortak ve ayrı yürüttükleri toplamda dört projeyle dahil olmuştu. Kampanyanın başlamasının ardından geçen ilk 10 günlük sürede İş GYO ve Nef projelerinde 106 konut satıldı ve toplam satış cirosu 78 milyon TL’ye dayandı.

İş GYO ve Nef’in projelerinde yüzde 0,70’lik faiz fırsatı!

İş GYO ve Nef, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, ortak ve ayrı yürüttükleri üç proje ile dahil oldu. Kampanya kapsamında İş GYO ve Nef’in projelerinde Ağustos ayı içinde 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile sunulacak.

Nef, İş GYO ile Topkapı'da 2 yeni proje yapacak!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en çok satış yapan konut geliştiricisi olan Nef, Seyrantepe 39 projesinin satışını 2 saatte tamamlayarak bir ilke imza attı. Projenin satışına yetişemeyenlere ise yeni Nef projelerinde öncelik tanınacak.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef fiyat listesi dairelerin kat ve konumlarına göre değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum!

İlk taksitlerin 2016 yılındaödeneceği proje İş GYO ve Nef imzasıyla yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef konum bilgisine göre Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy’e 7 kilometre uzaklıkta bulunan proje 5 bin TL peşinatla 2+1 daire sahibi olunabiliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO Nef teslim tarihi 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef!

Daire alanlarının 48 metrekareden başladığı proje Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef projesinde teslimleri 2017 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede Haberi

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede

"Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede?" sorusuna eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanında, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yanıtını verebilmek mümkün.


Konut fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Inİstanbul Lokal Davutpaşa'da 200 adet konut satışa sunuldu. İş GYO ve Nef imzası taşıyan projede yüzde 1 peşinatla ve 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Lokal'in sosyal donatı alanları; güvenlik, asansör, mescit, kreş, basketbol sahası, sinema, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanlarından oluşuyor. 


Nef İş GYO Inİstanbul Lokal nerede?

Inİstanbul Lokal Konutları Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta inşa ediliyor. Projenin 2017...