16 / 04 / 2024

Nef Kandilli ödeme planı

Nef Kandilli ödeme planı

406 daireden oluşan Nef Kandilli'de yeni bir kampanya başladı. Projede yüzde 30 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor...

Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı!

Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Toplam 406 daireden meydana gelen projede ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor..

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef’in ilk reserve projelerinden olan Nef Kandilli'de 1. etap satışları büyük oranda tamamlandı. Peki Nef Kandilli projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? İşte Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022!

Nef Reserve Kandilli’de konut teslimleri bu yılın sonunda!

Nef Reserve Kandilli’de inşaat çalışmaları  tam gaz sürerken, ilk konut teslimlerine de yıl sonunda başlanması planlanıyor. İşte Nef Reserve Kandilli ile ilgili tüm merak edilen ayrıntılar...

Nef Reserve Kandilli'de teslimler yıl sonunda! Son daireleri kaçırmayın! 

Boğazın en güzel yerlerinden Kandilli’de konumlanan Nef Reserve Kandilli’de 2.5+1’den 5+1’e kadar  değişen konut tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2022'nin sonunda gerçekleştirilecek...

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda vade farksız 50 taksit avantajı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatının yanında vade farksız 50 taksit avantajı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışta!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışa sunuldu. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 995 bin TL'den başlıyor...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın satışı ertelendi!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın Şubat ayında satışa çıkması planlanıyordu. Projede satışlar ertelendi...

Nef Kandilli Koru Blokları güncel fiyat listesi!

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Reserve Kandilli Koru Blokları güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Nef Kandilli ödeme planı Haberi

Nef Kandilli ödeme planı

Nef imzası ile Kandilli'de boğaza nazır bölgede hayata geçirilen Nef Kandilli projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. 

Nef Kandilli projesinde yüzde 30 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje 406 daireden meydana geliyor.

70 dönüm alan üzerinde yükselen Nef Reserve Kandilli projesi ünlü mimar Emre Arolat imzası taşıyor. Proje az katlı olarak tasarlanıyor. 

Nef Reserve Kandilli projesinde cep sinemaları, restoran, açık ve kapalı havuzlar, spa ve fitness, açık ve kapalı çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantı yollarına çok yakın konumda yer alan Nef...