19 / 04 / 2024

Nef Nakkaştepe son durum

Nef Nakkaştepe son durum

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

SON DAKİKA… Milyonların gözü burada! Masada asgari ücret ve EYT var!

Son dakika haberine göre Beştepe’de Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücretin ana gündem maddesi olduğu üçlü bir toplantı yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görüşmesi başladı.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Nef Arsa’da yüzde 20 indirim fırsatı! 2 bin 345 lira taksitle arsa sahibi olabilirsiniz!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Nef, son yeniliği Nef Arsa’da yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Sakarya projesi özelinde yüzde 20 indirim yapılıyor.

Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!

Küresel piyasalarda resesyon endişesi değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmayı sürdürüyor. Gümüş fiyatları 20 senenin en düşük seviyelerini yaşıyor. Peki son dakika gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Nef Reserve Kandilli'de teslimler yıl sonunda! Son daireleri kaçırmayın! 

Boğazın en güzel yerlerinden Kandilli’de konumlanan Nef Reserve Kandilli’de 2.5+1’den 5+1’e kadar  değişen konut tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2022'nin sonunda gerçekleştirilecek...

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Nef Arsa Ilgaz nerede? 

Yeni projelerine son sürat devam eden Nef Arsa Ilgaz projesiyle alıcılarını bekliyor. Peki Nef Arsa Ilgaz projesi nerede konumlanıyor? Nef Arsa Ilgaz projesinin özellikleri neler? İşte ayrıntılar.

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!

Nef City 82'de yılın son fırsatı başladı. Arsa yatırımı yapmak isteyenlere sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı sunuluyor. 

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Konut satışları son 3 yılda nasıl değişti?

Konut sektörü son üç senenin temmuz ayları itibarıyla tam bir çan eğrisi yaptı. 2019 ve 2021 birbirine çok yakın performansa sahip yıllar oldu. 2020 ise olağanüstü avantajlı kredi kampanyaları sayesinde çanın tepe noktasının meydana geldiği sene.

Nef Reserve Hebil satışa çıktı! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren ve birçok projeye imza atan Nef, Reserve Hebil projesini satışa sundu. Projede fiyatlar 669 bin Euro'dan başlıyor...

Nef Nakkaştepe son durum Haberi

Nef Nakkaştepe son durum

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Ön talep toplanan Nef Nakkaştepe projesi Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor. “Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef'in Nakkaştepe projesi 3 katlı 4 blok halinde yükselecek.

İnşaat çalışmalarının henüz başlamadığı Nef Nakkaştepe projesi ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.

Satışların henüz başlamadığı Nef Nakkaştepe projesi Kuzguncuk Mahallesi, Rasimağa Sokak'ta yükselecek.

Adres: Kuzguncuk, Rasimağa Sk., 34674 Üsküdar/İstanbul
Web: https://www.nef.com.tr/projeler/reserve-nakkastepe
Telefon: 0850 969 70 61

Ceren...