18 / 04 / 2024

SON DAKİKA… Milyonların gözü burada! Masada asgari ücret ve EYT var!

SON DAKİKA… Milyonların gözü burada! Masada asgari ücret ve EYT var!

Son dakika haberine göre Beştepe’de Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücretin ana gündem maddesi olduğu üçlü bir toplantı yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin görüşmesi başladı.



Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile asgari ücret ve EYT gündemli bir toplantı gerçekleştiriyor.

Beştepe'deki kritik toplantıda Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücret ile ilgili gelişmeler masaya yatırılacak.

Yarından itibaren başlayacak olan asgari ücret maratonundan önce sürpriz toplantı saat 18.15'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başladı.

ASGARİ ÜCRET BEKLENTİLERİNDE SON DURUM

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı için Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın ilk toplantısını gerçekleştirecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk- İş ve TİSK ile birlikte yapılacak üç toplantının ardından süreç resmen başlayacak.

Asgari ücret hali hazırda net 5 bin 500 lira. 1 Ocak 2023'ten itibaren geçerli olacak yeni ücret, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun çalışmaları sonucunda varılacak mutabakatla netleşecek.

ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 50 ZAM OLUR MU?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön