26 / 04 / 2024

Kredi kartı borçları için milyonların gözü burada olacak Kabine toplanıyor

Kredi kartı borçları için milyonların gözü burada olacak Kabine toplanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan Kabine’nin gündeminde kredi kartı ve takibe düşen kredi borçları da yer alacak. 2 bakanlığın hazırladığı raporu Erdoğan’a sunması beklenirken, milyonların kulak kesildiği kararı Cumhurbaşkanı açıklayacak.



Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı yarın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek. 

Dar gelirlilerin adliyelerde takibe düşmüş ve icra aşamasına gelmiş kredi ve kart borçlarına ilişkin düzenlemenin toplantısı sonrası kamuoyuna duyurulması bekleniyor. Öte yandan; Kabine Toplantısı'nda Ukrayna tahıl koridoru, terörle mücadele konuları ve dış politika gündemleri de ele alınacak.

Toplantıda dar gelirli vatandaşlar için Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklığı’nın bir araya gelerek yaptıkları çalışmanın son durumu da masaya yatırılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön