23 / 04 / 2024

kabine

kabine

5 Eylül tarihinde gerçekleşen Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, icra takibine düşen borçların silineceği müjdesini verdi.

Kredi kartı borçları için milyonların gözü burada olacak Kabine toplanıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan Kabine’nin gündeminde kredi kartı ve takibe düşen kredi borçları da yer alacak. 2 bakanlığın hazırladığı raporu Erdoğan’a sunması beklenirken, milyonların kulak kesildiği kararı Cumhurbaşkanı açıklayacak.

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

Bugün öğlen saatlerinde dolar ve Borsa İstanbul'da yaşanan hareketliliğin nedeni belli oldu. Dr. Tuğberk Çitilci, akşam saatlerinde düzenlenecek kabine toplantısının döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul'da da satış getirdiğini ifade etti.

Milyonlarca asgari ücretli, memur ve emeklinin gözü Kabine'de... Gündemde 2024 maaş zammı var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı'nda, asgari ücret ve emekli maaş zamlarının görüşülmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Son Dakika Milyonları ilgilendiriyor! Emekliler bu haberi bekliyordu! Nihayet onaylandı!

TBMM Genel Kurulu, çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin TL ikramiye öngören maddeyi kabul etti. Bu ödeme yalnızca çalışmayan emeklilere yönelik olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Ekim'deki kabine toplantısının ardından emeklilere bu ödemenin yapılacağını açıklamıştı.

Konut sektöründe dengesiz fiyat hareketleri mercek altında! Çimento fiyatlarında inceleme devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine Toplantısı'ndan sonra yaptığı değerlendirmede, dengesiz fiyat artışlarına karşı otomotiv sektöründe olduğu gibi benzer uygulamaların gayrimenkul piyasasında da devreye alınacağını duyurmuştu. 

SSK, Bağkur, EYT'li emeklilerine kötü haber! 5.000 TL ikramiyeden bazı emekliler faydalanamayacak! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün Kabine Toplantısının ardından emeklilere bir kereye mahsus 5 bin TL ikramiye verileceğini duyurdu. Ancak bu ödemeden bazı emekliler faydalanamayacak. SSK, Bağkur, EYT'li emeklilerine kötü haber! 5.000 TL ikramiyeden o grup faydalanamayacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilerin beklediği müjde geldi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleşen Kabine Toplantısı sona erdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli zammı, terörle mücadele ve İsrail-Filistin gerilimi gibi ana gündem maddelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Vergisiz cep telefonunda yeni düzenlemeler: Takip sistemi kurulacak 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine sağlanacak cep telefonu ve bilgisayar desteğinin ayrıntılarını paylaştı. Vergisiz mobil cihaz düzenlemesi hakkında yeni bilgiler açığa kavuştu. İşte yeni sistemin detayları...

PTT, ÖTV'siz mobil telefon seçenekleriyle öğrencilere müjde verdi! İşte o modeller!

Kabine toplantısının sonucunda açıklanan vergisiz cep telefonu satışına ilişkin detaylar paylaşılmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilere yönelik vergisiz telefon satışında hangi sınırlamaların olduğunu belirtti. PTT tarafından konuya ilişkin duyuru yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

Vergisiz telefonun detayları peş peşe açıklandı! İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Bir süredir gündemde olan öğrencilere vergisiz telefona ilişkin detaylar netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sırasında yaptığı açıklamaya göre, gençlere yönelik teknolojik cihaz desteği verilecek. İşte 9 bin 500 TL’nin altındaki telefonlar...

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere cep telefonu, bilgisayar ve Genç Kart müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçti ve kabine kararlarını açıkladı. İşte detaylar...

kabine Haberi

kabine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Toplantının en merak edilen konularından biri de icralık olan kamu borçlarına ilişkin kısımdı. Peki, 2 bin TL altındaki borçlar silinecek mi? İcra borçları silinecek mi?

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

2 saat süren Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, icra borcu olan vatandaşlara bir müjde vererek, 2 bin lira ve altında olan borçların tasfiye edileceğini söyledi.

15 AĞUSTOS TARİHİ DİKKAT ÇEKTİ

Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceği bilgisini veren Erdoğan, 15 Ağustos tarihine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,15 Ağustos 2022 tarihinden önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürüleceğini söyledi.

5,5 MİLYON KİŞİ BORÇLARDAN KURTULACAK

Varlık yönetim şirketlerine...