25 / 04 / 2024

NEF Nakkaştepe

NEF Nakkaştepe

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan NEF Nakkaştepe projesi yakında satışa çıkacak. 3 katlı 4 blok şeklinde dizayn edilen NEF Ümraniye Nakkaştepe projesi konutlardan meydana gelecek.

NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri!

3 katlı 4 blok şeklinde yükselen NEF Nakkaştepe projesi Üsküdar, Nakkaştepe'de inşa edilecek. Projede konutlardan meydana gelecek. İşte NEF Nakkaştepe iletişim bilgileri...

NEF Nakkaştepe projesi geliyor!

NEF, Ümraniye'de NEF Nakkaştepe projesini inşa edecek. Proje aşamasında olan NEF Nakkaştepe, konutlardan meydana gelecek. İşte detaylar..

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 37 bin 400 lira!

İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin TL'den 37 bin 400 TL'ye çıktı.

Nef Nakkaştepe fiyat listesi!

Nef Nakkaştepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Kuzguncuk'da inşa ediliyor.

Nef Nakkaştepe fiyat!

Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Alişan ve Buse Varol Kuzguncuk'ta villa kiraladı!

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Alişan ile Buse Varol çifti Nakkaştepe Kuzguncuk'ta aylık 25 bin TL'ye ev kiraladı. 

İngiltere'nin Central Park'ı varsa, bizde de Nakkaştepe var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hep konuşurduk, İngiltere'ye giden gelenler işte orada Central Park var falan. Tamam kardeşim bizde de Nakkaştepe var" dedi.

Nakkaştepe Millet Bahçesi bugün açılıyor!

Üsküdar'da 50 bin metrekarelik bir alanda kurulan Nakkaştepe Millet Bahçesi bugün hizmete açılıyor. Bahçede tasarlanan "uçan teras" tüm İstanbul’u ayaklar altına sererek gelenlere seyir zevki sunacak..

Nakkaştepe terası millet bahçesi oldu!

Üsküdar'ın Nakkaştepe bölgesindeki 50 dönümlük askeri arazi ‘Millet Bahçesi’ olarak düzenlendi. İstanbul'un en değerli arazisi konumunda bulunan alan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Nakkaştepe’ye millet bahçesi yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında bulunan “Milet Bahçeleri”ne bir yenisi daha eklendi. Boğaz’ın incilerinden Nakkaştepe’ye millet bahçesi yapılıyor.

Rahmi Koç'un ayakkabı şirketi Nakkaştepe'den taşındı!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Rahmi Koç'un kundura şirketi Nakkaştepe'den yeni adresi Büyükdere Caddesi No 145'e taşındı...

Ümraniye NEF Nakkaştepe yakında satışta!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan NEF Nakkaştepe projesi yakında satışa çıkacak. 3 katlı 4 blok şeklinde dizayn edilen NEF Ümraniye Nakkaştepe projesi konutlardan meydana gelecek.

NEF Nakkaştepe Haberi

NEF Nakkaştepe

Konut projesi olarak tasarlanan Ümraniye NEF Nakkaştepe yakında satışa sunulacak. 

Foldhome konseptte hayata geçirilecek olan Ümraniye NEF Nakkaştepe projesi Kuzguncuk Mahallesi, Rasimağa Sokak'ta yükselecek.

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan NEF Nakkaştepe'de fiyat ve teslim tarihinin henüz netleşmedi. 

Proje aşamasında yer alan Ümraniye NEF Nakkaştepe projesi 3 katlı 4 blok şeklinde planlanıyor. 

NEF Ümraniye Nakkaştepe projesi hakkında detaylı bilgiye sahip olabilmek için 444 9 633 satış ofisi irtibata geçebilirsiniz. 
 


 


Kuzguncuk Mahallesi 34674 Üsküdar İstanbul 
 

444 9 633
http://www.nef.com.tr/nef-nakkastepe

Pınar DOĞAN...