19 / 04 / 2024

nef teslime hazır projeler

nef teslime hazır projeler

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, son 6 ayda, Nef Offices Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 11, Nef İki Haliç, Nef İki Haliç, Nef Suits Haliç 47, Nef Offices Dörtlevent 03 ve Nef Kağıthane 10 olmak üzere 6 projede teslimleri tamamladık dedi...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Malatya Deprem Konutları'nın bir kısmı teslime hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Malatya Deprem Konutları teslime hazır hale geldi.

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslime hazır!

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma neden olduğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yaptığı 17 blok ve 399 dairenin yer aldığı site teslime hazır...

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır!

Folkart Yapı imzası ile Bornova'da hayata geçirilen Folkart Time projesinde ofisler teslime hazır. Projede yüzde 8 KDV avantajı 31 Aralık'a kadar devam edecek...

Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satışta!

Otobüs, minibüs duraklarının hemen önünde inşa edilen Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satılıyor.

Teslime hazır konutlarda satışlar arttı!

Birçok inşaat firması, yaptığı kampanyalara bitmiş ve hemen teslime hazır konutları da dahil etti. Böylece hemen teslim konutlarda satışlar arttı..

ENDA Konakları teslime hazır!

Gölbaşı’nda hayata geçirilen “yatay mimari” konseptli ve akıllı ev teknolojili ENDA Konakları teslime hazır...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Teslime hazır konut projelerinde ödeme kolaylığı!

Konut firmaları teslime hazır projelerinde kampanyaya gitti. Firmalar, son teslime hazır konutları cazip ödeme avantajlarıyla alıcılarına sunuyor.

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri teslime hazır!

İstanbul Altunizade'de inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri'nde inşaat bitti, evler teslime hazır. Projede 13 blokta 196 konut yer alıyor.

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef kolay yatırım!

Nef kolay yatırım ile istenildiğinde 12 yıl boyunca kiracısı hazır olan ve kredi ödemesi yarısından fazlasını kiracı karşılayacağı bir yatırımla daire sahibi olunabiliyor.

nef teslime hazır projeler Haberi

nef teslime hazır projeler

NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 2014 yılına hızlı bir başlangıç yaptıklarını söyleyerek, şöyle konuştu: "Satışlarımızın yanı sıra teslimler de son hız devam etti. Son 6 ayda, Nef Offices Kağıthane 11, Nef Flats Kağıthane 11, Nef İki Haliç, Nef İki Haliç, Nef Suits Haliç 47, Nef Offices Dörtlevent 03 ve Nef Kağıthane 10 olmak üzere 6 projede teslimleri...