26 / 04 / 2024

Neo 2021 Danışmanlık iletişim

Neo 2021 Danışmanlık iletişim

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi 25 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 38. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini 25 Haziran 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Sezer 2021 Danışmanlık İnşaat Reklam Otomotiv Lojistik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Alev Sezer tarafından kuruldu.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 26 Şubat 2021 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 9 Şubat'ta!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi 9 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Şirketi Alemdağ Şubesi açıldı!

AKDM Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Alemdağ Şubesi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım 2013 tarihinde Çekmeköy, Alemdağ Emlak Konutları D Blok'ta kuruldu

Ümit Bozdoğan Makro İnşaat'tan ayrılarak Panorama Danışmanlık'ı kurdu!

Makro İnşaat eski Pazarlama ve Satış Koordinatörü olan Ümit Bozdoğan Panorama Danışmanlık şirketini kurdu. Bozdoğan Panorama Danışmanlık Şirketin'de Satış ve Pazar Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı hizmeti verecek...

Çevre danışmanlık firması ceza puanları!

Çevre danışmanlık firması denetimi sırasında yerine getirilmeyen yükümlülükler ve bu yükümlülüklere eş çevre danışmanlık firması ceza puanları, çevre danışmanlık firması denetimi değerlendirme formunda yer alıyor...

Neo 2021 Danışmanlık iletişim Haberi

Neo 2021 Danışmanlık iletişim

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her Türlü İnşaat İşleri Konut Yapım Taahhüt İnşaat Malzemeelri İmalat Toptan Alım Satım Yapmak. 2-Her Türlü Kimyasal Ürünler İmalat Toptan Alım Satım Yapmak. 3-Her Türlü Otomotiv Tamir Bakım Alım Satım Oto Yedek Parça İmalat Toptan Alım Satım. 4-Her Türlü İnşaat Danışmanlığı Ve Konusu İle İlgili Her Türlü Danışmanlık Hizmeti Yapmak. 5-Her Türlü Organizasyon Konusu İle İlgili Her Türlü Organizasyon İşeri Yapmak. 6-Her Türlü Lojistik Depolama Hizmeti Taşımacılık Şehir İçi Şehirler Arası Servis Hizmeti Yapmak.

Adres: İnönü Mah.Sultangazi Cad. No:10/10...