28 / 03 / 2024

NeoGölPark kemerburgaz

NeoGölPark kemerburgaz

Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri, Kemerburgaz-Göktürk'e sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri mevcut...

Esenyurt Gülpark projesi iletişim!

Esenyurt Gülpark projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 852 04 04 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016’da gerçekleşeceği Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta inşa ediliyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor.

Kemerburgaz Semt Polikliniği açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ‘Önce sağlık, sonra hizmet’ sloganıyla başlattığı projeler çerçevesinde Kemerburgaz’da Fitness Merkezi ve Kemerburgaz Semt Polikliniği açılışı gerçekleştirdi. Aydın, “ Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz” dedi.

Eyüp Kemerburgaz'da 3.7 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından İstanbul'un Eyüp ilçesi Kemerburgaz köyünde bulunan dubleks villa 3 milyon 750 bin TL'ye ihaleye çıkıyor.

Kemerburgaz Semt Polikliniği Nisan'da açılıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından inşa edilen Kemerburgaz Semt Polikliniği’nin açılışı için geriye sayım başladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Nisan ayında açılışı gerçekleştirilecek Kemerburgaz Semt Polikliniği’ni ziyaret etti...

Sinan Akçıl Kemerburgaz'daki evini sattı!

Müzik piyasasında dolaşan dedikodulara göre; Sinan Akçıl kendisini şöhrete ulaştıran eski yapımcısı Polat Yağcı’ya olan 400 bin TL borcunu ödemekte zorlandı. Akçıl buna karşılık Kemerburgaz'daki evini sattı..

Kemerburgaz Semt Polikliniği'nin inşaatı tamamlandı!

EYÜP Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Kemerburgaz Semt Polikliniği açılış için gün sayıyor. "Acil Müdahale Odası" ise 7 gün 24 saat Eyüplü vatandaşların hizmetinde olacak..

Kemerburgaz Sağlık Ocağı açılış için gün sayıyor!

Açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; “Kemerburgaz’da Sağlık Ocağı yaptık, Eyüp Belediyesi yaptı. İçerisinde diş bölümü, röntgen, laboratuvar gibi bölümler mevcut" dedi

Babayiğit Turizm Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi, Murat Babayiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gülpark Yaşam'da 12 ay ödemesiz kredi imkanı!

Gülpark Yaşam projesi Büyükçekmece ilçesine bağlı Esenyurt'ta hayata geçti. 60 ay 0 faiz imkanlarıyla sahip olduğunuz Gülpark Yaşam Evleri, 12 ay boyunca kredinizi ödüyor.

Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sunulan Gül Park Yaşam Evleri İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri fiyatları ne kadar?

Gülpark Yaşam Evleri kampanya!

Gülpark Yaşam Evleri'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 205 bin TL'den başlıyor. Projede 564 tane daire 60 tane ticari birim bulunuyor. İşte Gülpark Yaşam Evleri kampanya detayları...

Gülpark Yaşam Evleri'nde 159 bin TL'ye daire!

Gülpark Yaşam Evleri projesi Gül Yapı tarafından Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 60 ay vadeye sıfır faizle konut sahibi olunabilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Gülpark Yaşam satılık!

Daire teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması öngörülen Gül Park Yaşam Evleri'nde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Gülpark Yaşam satılık daire fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

NeoGölPark kemerburgaz Haberi

NeoGölPark kemerburgaz

Doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri ile çevrelenen NeoGölPark İstanbul Evleri, Neo Life yaşam merkezi, Kuğulu Park'ın yanı sıra projeye yeni eklenen Akasya Park'la da ev sahiplerine şehrin stresinden uzak, taze, zinde, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri, Kemerburgaz-Göktürk'e sadece 10 dakikalık mesafede yer...