29 / 03 / 2024

Neşe İtez biyografi

Neşe İtez biyografi

Mimar Neşe İtez kimdir? Mimar Neşe İtez, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Neşe İtez, bugün hangi mimalık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Neşe İtez...

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Sirna Bioscience Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Sirna Bioscience Biyoteknoloji Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Kalem Ket ve Melih Ket ortaklığında kuruldu.

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

2022'de işsiz gençlerin oranı rekor kırdı!

TÜİK’ten elde edilen verilere göre, Türkiye'de 12,9 milyonluk genç nüfus, toplam nüfusun yüzde 15,2'sini oluşturduğu öğrenildi. Ne eğitimde ne istihdamda olan gençlerin oranı geçen yıl yüzde 24,2 olurken, genç işsizliği ise yüzde 25,2 oranıyla rekor kırdı.

Meteoroloji son dakika vererek kırmızı kodla uyardı! Hemen bakın, çok önemli! Kuvvetli yağışlar geri dönüyor!

Mart ayı boyunca etkili olan yağışlı havanın ardından son iki gündür sıcak hava dalgası kendini hissettiriyor. Vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkarmak için dışarıya çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir uyarı geldi: Güneşe aldanmayın, yakında büyük bir fırtına bekleniyor! Sokağa çıkarken

Ekim, Kasım. Aralık için korkutan tahmin

Ekonomi profesörü Hurşit Güneş'e göre resesyon riski nedeniyle ABD Merkez Bankası Fed, bir süre sonra sıkı para politikasını gevşetme yoluna gidecek. Güneş'in Türkiye ile ilgili öngörüleri ise hiç de iç açıcı değil.

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Neşe İtez biyografi Haberi

Neşe İtez biyografi

Neşe İtez kimdir?

Neşe İtez, 1955 yılında Erzincan'da doğdu. 1979'da ADMMA Mimarlık Bölümü'nden lisans derecesini aldı. 1977-85 yılları arasında, sırasıyla S Mimarlık Atolyesi, Oral Vural Mimarlık ve Sehircilik Bürosu, Doruk Pamir-Ercüment Gümrük Mimarlık Bürosu ve üçme Müh. Mim. Ltd. Şirketi'nde çalıştı. 


1985 yılında, eşi Aytek İtez'le birlikte serbest mimarlık çalışmalarına başladı. 1987 yılında kurulan İtez Mimarık Mühendislik İnsaat ve Ticaret Limited Şirketi'nde bugüne kadar 120'nin üzerinde proje gerçekleştirildi. 


Katıldıkları yarışmalarda; 2 birincilik, 6 üçüncülük, 6 mansiyon ve 2 satınalma ödülü kazanıldı.


Mimar Neşe İtez projeleri..

TC MSB Savunma Sanayii Müsteşarlığı Yeni Hizmet Binası Ulusal Mimari Yarışma Projesi 6. Ödül (2006)

Kcell Genel Müdürlük Binası (2003)

Orduevi (2003)

Irak'ta Hastane (2002)

Kuğulu Park ve Yakın Çevresi Yarışma Projesi (2002)

M.E.B. Okullar Tip Proje (2001)

İslam Kültür Merkezi (2001)

T.C. Bakü Büyükelçilik Binası...