19 / 04 / 2024

nev yapı new yakacık fiyat listesi

nev yapı new yakacık fiyat listesi

Kartal New Yakacık adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. 3 blok halinde yükselen Kartal New Yakacık Evleri 5 bin 500 metrekare arsa üzerinde bulunuyor.

New Yakacık Kartal adres!

New Yakacık Kartal adres bilgilerine göre proje; Yakacık, Cumhuriyet Mahallesi Kent Sokak'ta yer alıyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

New Yakacık ne zaman teslim?

New Yakacık ne zaman teslim sorusunun yanıtı hemen olarak belirlendi. New Yakacık'ta 98 metrekare 2 oda 1 salon konutlar 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Nev yapı New Yakacık nerede?

Nev yapı New Yakacık nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kartal New Yakacık Evleri Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edildi...

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 16.140.000,00 TL bedel ile Taşkın Yenidünya tarafından kuruldu.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Nevşehir 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Nevşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Nevşehir 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Nevşehir'e yapılan ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Nevşehir'e yapılan ve yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

nev yapı new yakacık fiyat listesi Haberi

nev yapı new yakacık fiyat listesi

Daire alanlarının 98 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Kartal New Yakacık Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Toplam 92 adet konuttan meydana gelen New Yakacık Evleri 3 blok halinde, 5 bin 500 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. 


 Nev Yapı  imzası taşıyan projede sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Nev Yapı Kartal New Yakacık projesinde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan yüzde 75'lik daire bedeli banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Kartal New Yakacık adres: Cumhuriyet Mahallesi Kent Sokak No:21  Yakacık / Kartal / İstanbul


Kartal New Yakacık iletişim

Telefon: 0 216 452 36 36

Web Adresi: www.newyakacik.com

Pınar...