20 / 04 / 2024

nev yapı new yakacık fiyat

nev yapı new yakacık fiyat

New Yakacık fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Nev Yapı'nın inşa ettiği New Yakacık Evleri Kartal'da dairelerin ödemeleri yüzde 35 peşinattan sonra banka kredili olarak yapılıyor....

Kartal New Yakacık satılık!

Kartal New Yakacık satılık konut tiplerinden olan 188 metrekare alana sahip olan 3 oda 2 salon dubleks daire tiplerinin fiyatları da 600 bin TL'den başlıyor

Kartal New Yakacık satılık!

Nev Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal New Yakacık satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon dubleks ve 4 oda 2 salon dubleks daire seçenekleri mevcut...

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 16.140.000,00 TL bedel ile Taşkın Yenidünya tarafından kuruldu.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Nevşehir 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Nevşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Nevşehir 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Nevşehir'e yapılan ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Nevşehir'e yapılan ve yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

nev yapı new yakacık fiyat Haberi

nev yapı new yakacık fiyat


Nev Yapı tarafından inşa edilen New Yakacık Evleri projesi İstanbul Kartal ilçesinde Yakacık bölgesinde yer alıyor. New Yakacık Evleri Kartal'da 5 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirildi.


New Yakacık fiyat listesi 220 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nev Yapı New Yakacık Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon konut alternatifleri sunuluyor. New Yakacık Kartal ödemeleri yüzde 35 peşinatla yapılıyor.


New Yakacık Evleri Kartal'da 92 adet konut yer alıyor. New Yakacık Evleri Kartal'da 3 blok olarak inşa edildi. New Yakacık Evleri Kartal satış ofisi ile 0216 452 36 36 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz.



New Yakacık fiyat!


New Yakacık fiyat listesine göre 2+1 dairelerin satış fiyatları 220 bin TL'den, 3+1 dairelerin satış...