23 / 04 / 2024

Nevhan Gündüz gayrimenkul açıklaması

Nevhan Gündüz gayrimenkul açıklaması

Dev projeler taahhüt şirketlerinin radarına girdi. Orge Elektrik Taahhüt CEO’su Nevhan Gündüz,  gayrimenkul alıcısının alım yapmadan önce taahhüt şirketlerini de sorgulaması gerektiğini söyledi.  

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Gümüş Oto Ekspertiz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya, Ertuğrul Gündüz, Güngör Gündüz, Hacı Yunus Gündüz ve Oğuz Kaan Gündüz ortaklığında kuruldu.

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elda Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gündüz tarafından kuruldu.

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzbey Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Gündüz tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Nevhan Gündüz gayrimenkul açıklaması Haberi

Nevhan Gündüz gayrimenkul açıklaması

Yeni Şafak Gazetesi'nden Emine Açar'ın haberine göre iş hacminin taahhüt şirketlerinin iştahını kabarttığını belirten Orge Elektrik CEO’su Nevhan Gündüz, “Teklifler birbiriyle yarışıyor. Biz de şehir hastanelerinin elektriğine talibiz” dedi.


Türkiye, 2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyor.  100 milyar lirayı bulan kamu ve özel sektör işbirliği ile Türkiye’de yürütülen projeler de dikkat çekiyor. 

Taahhüt şirketlerinin bünyesinde birden fazla teklif olduğunu aktaran Orge Elektrik Taahhüt CEO’su Nevhan Gündüz, 100 milyar liraya ulaşması beklenen pastadan herkesin pay almak istediğini söyledi. Tekliflerin birbiriyle yarıştığını belirten Gündüz, “Bu yarış kaliteyi ve daha iyisini yapma hırsını da beraberinde getiriyor. Başarıyla tamamlanan her taahhüt işi firmaya bir sonraki işi almada referans oluyor” bilgisini verdi.

Alıcılar firmaları sorgulamalı

Gündüz, gayrimenkul alıcısının alım yapmadan önce taahhüt şirketlerini de sorgulaması gerektiğini söyledi. Günümüzde...