19 / 04 / 2024

Gayrimenkul alıcısı taahhüt şirketlerini sorgulamalı!  

Gayrimenkul alıcısı taahhüt şirketlerini sorgulamalı!  

Dev projeler taahhüt şirketlerinin radarına girdi. Orge Elektrik Taahhüt CEO’su Nevhan Gündüz,  gayrimenkul alıcısının alım yapmadan önce taahhüt şirketlerini de sorgulaması gerektiğini söyledi.  



Yeni Şafak Gazetesi'nden Emine Açar'ın haberine göre iş hacminin taahhüt şirketlerinin iştahını kabarttığını belirten Orge Elektrik CEO’su Nevhan Gündüz, “Teklifler birbiriyle yarışıyor. Biz de şehir hastanelerinin elektriğine talibiz” dedi.


Türkiye, 2023 hedeflerine adım adım yaklaşıyor.  100 milyar lirayı bulan kamu ve özel sektör işbirliği ile Türkiye’de yürütülen projeler de dikkat çekiyor. 

 

Taahhüt şirketlerinin bünyesinde birden fazla teklif olduğunu aktaran Orge Elektrik Taahhüt CEO’su Nevhan Gündüz, 100 milyar liraya ulaşması beklenen pastadan herkesin pay almak istediğini söyledi. Tekliflerin birbiriyle yarıştığını belirten Gündüz, “Bu yarış kaliteyi ve daha iyisini yapma hırsını da beraberinde getiriyor. Başarıyla tamamlanan her taahhüt işi firmaya bir sonraki işi almada referans oluyor” bilgisini verdi.

 

Alıcılar firmaları sorgulamalı

Gündüz, gayrimenkul alıcısının alım yapmadan önce taahhüt şirketlerini de sorgulaması gerektiğini söyledi. Günümüzde binaların akıllandığını ve akıllı binalarda elektrik aksamının daha da önem taşıdığını belirten Gündüz, “Alıcı inşaat firmasını sorguluyor ama taahhüt firmaları sorgulanmıyor" dedi.


Geri Dön