29 / 03 / 2024

Nevşehir arsa fiyatları 2015

Nevşehir arsa fiyatları 2015

Nevşehir Belediye Başkanlığı, İbrahimpaşa ve Bedik Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 7.5 milyon TL olarak belirlendi.

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Nevşehir Derinkuyu'da 160 metrekarelik arsa satışa çıktı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Derinkuyu'da yer alan 160 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

Nevşehir Avanos'ta konut imarlı arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! Kapadokya'da Kasım fırsatı! 

Nevşehir Çalış Belediyesi, Nevşehir ili, Avanos ilçesi, Dicle Caddesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Nevşehir Avanos'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Nevşehir'de satılık arsa!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Baş Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 8 Eylül'de yapılacak.

Nevşehir Derinkuyu'da 2 arsa satılıyor! Belediyeden satılık arsa fırsatı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Nevşehir ili, Derinkuyu ilçesi, Baş Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Nevşehir'de 52 bin 416 metrekarelik arsa satılacak!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Derinkuyu'da yer alan 52 bin 4165 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Temmuz'da yapılacak.

Nevşehir'de KDV'den muaf 51 adet iş yeri ve 1 adet arsa satılıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Nevşehir ili Gülşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Karavezir Mahallesi'nde yer alan 51 adet iş yeri ile Çayır Mahallesi'ndeki 1 adet arsayı satıyor. İşte satışla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Nevşehir arsa fiyatları 2015 Haberi

Nevşehir arsa fiyatları 2015

İLİMİZ BEKDİK MAHALLESİ, TAPUNUN 20 K 3 PAFTA, 3115 ADA, 2 PARSELDE BULUNAN 7000 M2, İLİMİZ BEKDİK MAHALLESİ, TAPUNUN 16-J-4 PAFTA, 3161 ADA, 2 PARSELDE BULUNAN 4625,75 M2 ARSALAR SATILACAKTIR (AKARYAKIT-LPG SATIŞ VE BAKIM İSTASYONU RUHSATLI)


Nevşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Nevşehir Belediyesine ait İlimiz İbrahimpaşa Mahallesi 1. Mıntıka tapunun 20 K 3 pafta, 3115 ada, 2 parselde bulunan 7000 m2 arsa, Belediyemiz İmar Planında Akaryakıt Satış ve Bakım istasyonu olarak gözüken taşınmaz ve İlimiz Bekdik Mahallesi 4. Mıntıka tapunun 16-J-4 pafta, 3161 ada, 2 parselde bulunan 4625,75 m2 arsa, Belediyemiz İmar Planında Akaryakıt Satış ve Bakım istasyonu olarak gözüken taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale kanununun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü İhaleye çıkarılmıştır.

2 - İhale 23 Aralık 2015 Çarşamba...