28 / 03 / 2024

Nevşehir Emlak Konutları ihalesi

Nevşehir Emlak Konutları ihalesi

Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhalede 16 firmadan teklif geldi.

Nevşehir Emlak Konutları inşaat ihalesi 5 Mayıs'ta!

Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 5 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek. Yeni inşa edilecek proje kapsamında 346 adet konut ve 74 adet dükkan yapılacak.

Nevşehir Emlak Konutları ihale tarihi belirlendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nevşehir Emlak Konutları ihale tarihi belirlendi.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Nevşehir Merkez Emek parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Merkez Emek parselleri için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Nevşehir Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Nevşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Emek Mahallesi' nde yer alan 2 Adet Parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

60 ay 0 faiz oranıyla ev alabileceğiniz üç proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başkent Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları ve Nevşehir Emlak Konutları projelerinde 60 ay 0 faiz fırsatı sunuyor...

0,60 faiz oranı ile ev alabileceğiniz 4 proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başkent Emlak Konutları, Gebze Emlak Konutları, Niğde Emlak Konutları ve Nevşehir Emlak Konutları'nda yüzde 0,60 faiz ile 120 aya kadar vade imkanı sunuyor...

Nevşehir Emlak Konutları geçici kabul tutanağı onaylandı!

Nevşehir Emlak Konutları'nın geçici kabulü yapıldı ve geçici kabul tutanağı 14 Aralık 2018 tarihinde onaylandı...

Emlak Konut Nevşehir Emek değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Merkez Emek mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nevşehir Emlak Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nevşehir'de emlak zengini çift öldürüldü!

Nevşehir’de emlak zengini çift, otomobilde yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Çiftin uyuşturucu bağımlılarının kaldığı arsayı satın aldığı ve madde bağımlılarıyla sorun yaşadığı öğrenildi.

Nevşehir Emlak Konutları kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nevşehir Emlak Konutları'nın değerleme raporu KAP'ta yayınlandı...

Nevşehir Emlak Konutları ihalesi Haberi

Nevşehir Emlak Konutları ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi  ihalesi bugün gerçekleştirildi. 


Toplam 16 firmanın teklif verdiği Nevşehir Emlak Konutları ihalesi henüz değerlendirme aşamasında. 


Yapı ruhsatının 7 Mart'ta alındığı Nevşehir Emlak Konutları projesinde toplam 346 adet daire ve 74 adet dükkan yer alacak. 


İnşa edilecek projenin toplam arsa alanı 29 bin 541 metrekare. 70 ada 771 parselde bulunan arsa , Nevşehir'in Merkez ilçesi Emek Mahallesi'nde bulunuyor. 


Nevşehir Emlak Konutları ihalesine Kaya İnşaat-Aceler İnşaat İş Ortaklığı 130 milyon 758 bin 592 TL teklif verdi. İhalede Mustafa Ekşi İnşaat 128 milyon TL teklif verirken, YP İnşaat 127 milyon 395 bin TK teklif sundu. 


Nevşehir Emlak Konut ihalesine verilen teklifler

1.Akay İnşaat A.Ş. 119 milyon 750 bin TL

2.Yeni Fidan...