23 / 04 / 2024

Nevşehir'de emlak zengini çift öldürüldü!

Nevşehir'de emlak zengini çift öldürüldü!

Nevşehir’de emlak zengini çift, otomobilde yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Çiftin uyuşturucu bağımlılarının kaldığı arsayı satın aldığı ve madde bağımlılarıyla sorun yaşadığı öğrenildi.



Nevşehir'de emlak zengini 76 yaşındaki Mustafa Şahin Akkoç ve eşi otomobilde yakılarak öldürülmüş halde bulundular. Hürriyet'te yer alan habere göre, cinayetin sır perdesi aralanıyor. Akkoç'un son olarak iki ay önce bir arsa satın aldığı, arsanın bulunduğu yerde yaşayan uyuşturucu bağımlıları ile tartıştığı öğrenildi. 

Akkoç ve eşinin alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.  Mustafa Şahin Akkoç (76) ve Ayfer Akkoç (73) çiftinin feci şekilde dövüldükten sonra yakılarak öldürüldükleri ortaya çıktı.  Nevşehir dışında İstanbul ve Tekirdağ'da da ev ve arsaları bulunduğu öğrenilen çiftin 250'nin üzerinde dairesi vardı. Son olarak Yozgat'ta bir arsa satın alan Akkoç arsanın bulunduğu yerde yaşayan uyuşturucu madde bağımlıları ile tartıştı. Çiftin evinde incelemelerde bulunan ekipler,  yerde kan izleri ile birlikte uyuşturucu madde alımında kullanılan çeşitli aparatlar buldu. 


Geri Dön