18 / 04 / 2024

Nevşehir'de iki köprüsü kavşak hazır!

Nevşehir'de iki köprüsü kavşak hazır!

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, şehre yatırım yapacaklara her türlü imkanı sağladıklarını, tüccarlara ise büyük değer verdiklerini vurguladı. Ünver, 'Nevşehir'de iki köprüsü kavşak hazır' dedi...



Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, şehre yatırım yapacaklara destek için her türlü imkanı sağladıklarını kaydederek, "Şehrime yatırım yapanın ayağının paspası olurum. Ben 50 kişiye iş verecek bir yatırım yapacağım, belediye binasının yeri lazım desinler burayı bile veririm. Yeter ki yatırım yapılsın" dedi. 


YER ALTI ŞEHRİ 


Dünyanın en büyük yeraltı şehrinin Nevşehir'in merkezinde bulunduğunu hatırlatan Başkan Ünver, "Nevşehir'i gelecek yüzyıla taşımak için çalışıyoruz. 


Yeraltı şehri de dünya çapında vitrin bir çalışmamız olacak" diye konuştu. Başkan Ünver, şehrin görünümünü değiştirecek olan Karasoku Kentsel Dönüşüm projesine yeni yılda başlayacaklarını belirtti. 


İKİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK HAZIR 


Yaklaşık 13 milyon TL'ye mal olacak Hasan Emmi Köprülü Kavşağı ve Vilayet Köprülü Kavşağı'nın 2014'te hizmete açılacağını ifade eden Başkan Ünver, şehrin gelişmesi için sadece belediye hizmetlerinde iyi olmanın yetmediğine dikkat çekerek, "İstediğiniz kadar belediye hizmetlerinde iyi olun ancak şehirde yatırım yoksa, işsizlik çoksa toplamda mutlu bir şehir oluşturamazsınız" şeklinde konuştu. 


YATİRİM ÇAĞRISI YAPTI 


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, bir taraftan hizmetlerini en iyi noktaya çıkarmaya uğraştıklarını diğer taraftan istihdam yaratacak, Nevşehirlilere iş imkanı sağlayacak her türlü proje ve özel teşebbüs yatırımlarına destek verdiklerini söyledi. Ünver, "Biri gelse dese ki, 'Başkanım ben yatırım yapacağım ve 50 kişiye iş vereceğim ama sizin başkanlık binası lazım' inanın bir dakika düşünmeden belediye binasını veririm. Yeter ki benim şehrimde yatırım olsun, hemşehrilerim iş sahibi olsun' dedi. 


Sabah Kayseri


Geri Dön