19 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan Denizli ve Nevşehir'de arsa satış ihalesi!

Emlak Konut'tan Denizli ve Nevşehir'de arsa satış ihalesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni ihalelere çıkıyor. Şirket, Denizli ve Nevşehir'de yer alan arsalarının ihalelerini Temmuz ayında gerçekleştirecek..



 Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni ihalelere çıkıyor. Şirket, Denizli ve Nevşehir'de yer alan arsalarının ihalelerini Temmuz ayında gerçekleştirecek. Emlak Konut'un ilk ihalesi, Nevşehir'deki arsası için olacak. Konut imarlı Nevşehir Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü saat 14.30'da yapılacak. 


Nevşehir Yenimahalle arsa ihalesi, "Emlak Konut GYO A.Ş. arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihale ve sözleşme yönetmeliği" kapsamında, "açık ihale usulü (1. oturum)" ile "kapalı zarf teklif alma ve pazarlık-açık artırma (2. oturum)" olarak iki oturumda, iki ayrı günde yapılacak. Konut ve ticaret alanı fonksiyonuna sahip olan arsan m alanı 29 bin 623,49 metrekare, emsale esas inşaat alam ise 59 bin 246,98 metrekare. 

2 Temmuz'da Denizli Emlak Konut GYO'nun Denizli Merkezefendi Selçuk Bey Mahallesinde yer alan arsalarının ilk oturum ihalesi ise 2 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Toplam alanları 115.291,32 metrekare olan arsaların inşaat alanları 169.693,11 metrekare. 


Posta


Geri Dön