28 / 03 / 2024

emlak konut arsa ihaleleri

emlak konut arsa ihaleleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından satışa çıkarılan 4 adet bağımsız bölüme, ihale sonucu KDV Dahil 167 milyon 72 bin 600 TL teklif geldi.

Emlak Konut bu yıl 7,3 milyarlık satış bekliyor!

Türkiye’nin imarının öncü kuruluşları arasında yer alan Emlak Konut GYO, bu yıl 7.3 milyar liralık satış, 1.8 milyar lira kâr hedefliyor. Genel Müdür Murat Kurum, “Daha güçlü ekonomi ve daha güçlü Türkiye için çalışıyoruz” açıklamasını yaptı. 

Emlak Konut'tan 8 dev ihale!

Emlak Konut 2017 yılında gerçekleştireceği gelir paylaşım ihaleleri ve anahtar teslim ihalelerini açıkladı. Emlak Konut'tan bu yıl 8 dev ihale geliyor.

Emlak Konut'un Denizli ve Nevşehir'deki arsalarının ihalesi Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Denizli ve Nevşehir'de yer alan arsalarının ihalelerini Temmuz ayında gerçekleştirecek. Emlak Konut'un ilk ihalesi, Nevşehir'deki arsası için olacak.

Emlak Konut'tan Denizli ve Nevşehir'de arsa satış ihalesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni ihalelere çıkıyor. Şirket, Denizli ve Nevşehir'de yer alan arsalarının ihalelerini Temmuz ayında gerçekleştirecek..

Emlak Konut Yenimahalle istasyon arsasına 1.2 milyarlık teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) "Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi" ihalesinin 2. oturumunun yapıldığını bildirdi.

Emlak Konut ihalesi Seyrantepe'de konut fiyatını 2’ye katladı!

Emlak Konut’un Seyrantepe’deki arazisi için yapılan ihalede en yüksek teklifi 1.3 milyar liralık satış geliri ile Gül İnşaat verdi. Şirketin bu rakama ulaşmak için projesini metrekaresi 15.7 bin liradan satması gerekecek.

Emlak Konut ihaleleri arsa fiyatlarını patlattı!

Geçen hafta Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen ihalelere katılan müteahhitler, rekabetin dozunu kaçırınca metrekare fiyatlarında doğal olmayan bir şişkinlik ve fiyat artışı yaşandı..

Emlak Konut İstinye arsası 3 Mart'ta satışa çıkacak!

Emlak Konut İstinye arsası 3 Mart'ta satışa çıkacak. Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihale ilanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama ve ilan...

Emlak Konut Hoşdere projesine start verdi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Hoşdere'de 3 etapta toplam 1506 adet konut ve 282 adet ticari ünite inşa edecek. İlk ihale 24 Mayıs tarihinde yapılacak...

Emlak Konut GYO'dan 4 bin konutluk iki dev ihale!

Emlak Konut GYO, İstanbul’un iki önemli lokasyonundaki arazilerini ihaleye çıkarıyor. Son dönemlerin popüler bölgesi Başakşehir ve Avcılar’da bulunan ve gelir paylaşımı modeliyle ihaleye sunulacak arsalarda 4 bin konutun inşa edilmesi bekleniyor.

Emlak Konut GYO Rumelihisarı'ndan 600 milyon liraya arsa aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde arsa satın aldı. İşte arsanın fiyatı ve büyüklüğü...

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi arsa ihalesi 29 Haziran'da! Yatırımcılar dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 29 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO'dan 314.1 milyon TL'lik arsa anlaşması!

Emlak Konut GYO arsa alım satım işlemleri sonrasında 314 milyon 197 bin 280 TL alacağının ise ilerleyen süreçte Bakanlıkla ayni veya nakdi olarak mahsuplaşılması konusunda şirket ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Emlak Konut İkitelli arsa satışı ihalesi 30 Aralık'ta!

Emlak konut GYO İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 30 Aralık 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Emlak Konut, arsa satışı gelirinin yüzde 85'ini TOKİ'ye verecek!

Emlak Konut tarafından "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" yöntemi ile proje geliştirilmesine ve geliştirilecek proje gelirlerinin yüzde 85'inin TOKİ'e ve yüzde 15'inin Emlak Konut'a ait olarak pay edilmesine karar verildi.

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap arsa satışı ihalesi 31 Ekim'de!

Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı'nda toplam arsa alanı 48 bin 674 metrekare, toplam inşaat alanı ise 52 bin 693 metrekare büyüklüğe sahip olan arsasını 31 Ekim'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı usulü ile satışa çıkarıyor...

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-2 arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-2 arsa ihalesi 15 Ekim'de yapılacak. 28 bin 665 metrekare alana sahip olan arsada ticari alan inşa edilecek...

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-1 arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-1 arsa ihalesi 15 Ekim'de yapılacak. Emlak Konut söz konusu arsayı  27 milyon 4 bin 540 TL bedelle satın almıştı...

Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesi 23 Mart'ta!

Emlak Konut, Çekmeköy Taşdelen'de yeni proje hazırlığına başladı. Emlak Konut toplam arsa alanı 155 bin 56, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan arsada karma konseptte proje yapacak. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

Emlak Konut'tan satılık 7 arsa!

Emlak Konut GYO portföyünde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Arsalar İstanbul, Ankara ve Kastamonu'da yer alıyor. İstanbul'daki satışa sunulan arsalar arasında mezarlık planlı arsa dikkat çekiyor...

Emlak Konut Çankaya Oran arsa ihalesi 9 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran'da yeni proje inşa edecek. Toplam 20 bin 854 metrekare arsa alanına sahip yeni projenin ihalesi 2 oturumda yapılacak. İhalenin 1. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek. 

İdealist GYO Emlak Konut Şile Çavuş arsa ihalesi teklifini güncelledi!

Emlak Konut ile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. ve 2. oturumuna sadece İdealist GYO katılım gösterdi. İhale komisyonu istekliden teklifini revize etmesini talep etti.

emlak konut arsa ihaleleri Haberi

emlak konut arsa ihaleleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul,  Ankara  ve Tekirdağ'da yer alan toplam 6 dev arsasını açık artırma usulü ile bugün satışa çıkardı.

Emlak Konut, 6 arsanın açık artırma ihalesini bugün saat 11:00'de Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde gerçekleştirdi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açık artırma ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimiz mülkiyetindeki muhtelif taşınmazların açık arttırma ihalesi 28 Mayıs 2019 Salı günü Saat:11.00'de gerçekleştirilmiştir. Muhammen Satış Bedeli KDV Dahil 167.052.600,00 TL ( KDV Hariç 141.570.000,00 TL ) olan 4 adet bağımsız bölüme, ihale sonucu KDV Dahil 167.072.600,00 TL ( KDV Hariç 141.586.949,15 TL ) üzerinden teklif gelmiştir.

Satış işlemleri devam etmektedir. 

Şirket bünyesindeki arsaların 4 tanesi İstanbul'da bulunuyor. İstanbul'daki arsalar...