29 / 03 / 2024

emlak zengini çcinayeti

emlak zengini çcinayeti

Nevşehir’de emlak zengini çift, otomobilde yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Çiftin uyuşturucu bağımlılarının kaldığı arsayı satın aldığı ve madde bağımlılarıyla sorun yaşadığı öğrenildi.

Gayrimenkul kraliçesi Taylor Swift Avrupa'da lüks ev arıyor!

Emlak zengini olarak bilinen Taylor Swift, yeni gayrimenkul yatırımı için emlakçı emlakçı gezdiği belirtiliyor.

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Kamu bankaları gayrimenkul zengini oldu!

Devlet bankalarının alacaklarına karşılık el koymuş olduğu gayrimenkuller, bankaları adeta emlak zengini yaptı...

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Gazeteci Rahmi Turan emlak zengini çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin başyazarlarından Rahmi Turan'ın gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Turan'ın Türkiye'de 11 taşınmaza sahip olduğu öğrenildi. 

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Almanya Sağlık Bakanı Spahn emlak zengini çıktı!

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn hakkında şaşırtan iddia ortaya çıktı. Bakanın gayrimenkul yatırımlarını araştıran gazeteciler Spahn'ın emlak zengini olduğunu ortaya çıkardı. 

Patrick Diter'in 468.6 milyon TL'lik şatosuna yıkım kararı!

Fransa'da emlak zengini Patrick Diter, 2005'te gerekli yasal izinleri almadan bir şato yapmıştı. 15 yıl önce şatonun yıkılması talebiyle dava açılmıştı. 15 yıl sonra çıkan dava sonucunda şatonun yıkılmasına karar verildi.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

Miras beklerken, üvey kardeşlerinin borcu çıktı!

İzmirli emlak zengini iş insanı Turgay Nişancı'ya karşı açtığı ve yaklaşık 40 yıl süren babalık davasını kazanan Recep Nişancı, babasının kendisine miras bırakmadığını öğrenince bir kez daha mahkemeye başvurdu. 

'Donald Trump Grönland'ı satın alacak' iddiası!

Emlak zengini ABD Başkanı olan Donald Trump'ın Grönland'ı doğal kaynaklar ve stratejik konumu nedeniyle satın almak istediği iddia edildi.

emlak zengini çcinayeti Haberi

emlak zengini çcinayeti

Nevşehir'de emlak zengini 76 yaşındaki Mustafa Şahin Akkoç ve eşi otomobilde yakılarak öldürülmüş halde bulundular. Hürriyet'te yer alan habere göre, cinayetin sır perdesi aralanıyor. Akkoç'un son olarak iki ay önce bir arsa satın aldığı, arsanın bulunduğu yerde yaşayan uyuşturucu bağımlıları ile tartıştığı öğrenildi. 

Akkoç ve eşinin alacak verecek meselesi yüzünden öldürüldüğü ihtimali üzerinde duruluyor.  Mustafa Şahin Akkoç (76) ve Ayfer Akkoç (73) çiftinin feci şekilde dövüldükten sonra yakılarak öldürüldükleri ortaya çıktı.  Nevşehir dışında İstanbul ve Tekirdağ'da da ev ve arsaları bulunduğu öğrenilen çiftin 250'nin üzerinde dairesi vardı. Son olarak Yozgat'ta bir arsa satın alan Akkoç arsanın bulunduğu yerde yaşayan uyuşturucu madde bağımlıları ile tartıştı. Çiftin evinde incelemelerde bulunan ekipler,  yerde kan izleri ile birlikte uyuşturucu madde alımında kullanılan çeşitli aparatlar...