28 / 03 / 2024

Nevşehir Emlak Konutlarını kim kazandı

Nevşehir Emlak Konutlarını kim kazandı

Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhalede 16 firmadan teklif geldi.

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Avrasya Konutları'nın geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri belli oldu!

Başakşehir Avrasya Konutları'nın 2021 yılsonu değerleme raporu yayınladı. Peki Başakşehir Avrasya Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Nevşehir Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nevşehir Emlak Konutları Konut Ve Ticaret İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi" "Nevşehir Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Gebze Emlak Konutları 2. Etap yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze 2. Etap Emlak Konutları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kapsamında (Gebze Emlak Konutları 2. Etap) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Nevşehir Kozaklı 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kozaklı 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Niğde Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Niğde Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapılmış olup kesin kabul tutanağı onaylandı...

Nevşehir Emlak Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nevşehir Emlak Konutları'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin kabul tutanağı 20 Aralık'ta onaylandı...

Nevşehir Emlak Konutlarını kim kazandı Haberi

Nevşehir Emlak Konutlarını kim kazandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi  ihalesi bugün gerçekleştirildi. 


Toplam 16 firmanın teklif verdiği Nevşehir Emlak Konutları ihalesi henüz değerlendirme aşamasında. 


Yapı ruhsatının 7 Mart'ta alındığı Nevşehir Emlak Konutları projesinde toplam 346 adet daire ve 74 adet dükkan yer alacak. 


İnşa edilecek projenin toplam arsa alanı 29 bin 541 metrekare. 70 ada 771 parselde bulunan arsa , Nevşehir'in Merkez ilçesi Emek Mahallesi'nde bulunuyor. 


Nevşehir Emlak Konutları ihalesine Kaya İnşaat-Aceler İnşaat İş Ortaklığı 130 milyon 758 bin 592 TL teklif verdi. İhalede Mustafa Ekşi İnşaat 128 milyon TL teklif verirken, YP İnşaat 127 milyon 395 bin TK teklif sundu. 


Nevşehir Emlak Konut ihalesine verilen teklifler

1.Akay İnşaat A.Ş. 119 milyon 750 bin TL

2.Yeni Fidan...