28 / 03 / 2024

Nevşehir Havalimanı ihalesi ne zaman yapılacak

Nevşehir Havalimanı ihalesi ne zaman yapılacak

TAV Havalimanları CEO'su Sani Şener, " Gazipaşa havalimanı bizde. Gazipaşa ve Nevşehir arasında uçmak isteyenler olabilir. Kapadokya bizim için önemli olur " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Nevşehir'de 10 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir ili Göreme Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan 64 odalı turistik oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevşehir Belediyesi 3 arsa satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir 200 Evler, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nevşehir'de satılık arsa!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Baş Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 8 Eylül'de yapılacak.

Nevşehir'deki Uçhisar Kaya Oteli 15 yıllığına kiraya verilecek!

Nevşehir İli Uçhisar Belediye Başkanlığı, Uçhisar Kaya Oteli'ni 15 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 4 Ağustos tarihinde yapılacak.

Nevşehir'de 52 bin 416 metrekarelik arsa satılacak!

Nevşehir İli Derinkuyu Belediye Başkanlığı, Nevşehir Derinkuyu'da yer alan 52 bin 4165 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Nevşehir projesiyle tam 206 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesinin ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir'de KDV'den muaf 51 adet iş yeri ve 1 adet arsa satılıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Nevşehir ili Gülşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Karavezir Mahallesi'nde yer alan 51 adet iş yeri ile Çayır Mahallesi'ndeki 1 adet arsayı satıyor. İşte satışla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

TOKİ Nevşehir Kozaklı ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Kozaklı'da 274 yeni konut inşa edecek.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Havalimanı ihalesi ne zaman yapılacak Haberi

Nevşehir Havalimanı ihalesi ne zaman yapılacak

TAV Havalimanları CEO'su Sani Şener, Nevşehir Havalimanı ihalesiyle ilgilenebileceklerini söyledi. Şener, "Gazipaşa havalimanı bizde. Gazipaşa ve Nevşehir arasında uçmak isteyenler olabilir. Kapadokya bizim için önemli olur" dedi. Hava limanlarıyla ilgili her işe girebileceklerini ifade eden Şener, "Çünkü biz bu işte köprü başını tutuyoruz. Çok pahalı bir havalimanı almamıza gerek yok. Biz her yerden her havalimanına ulaşabiliriz" diye konuştu. Şener, "Bodrum Havalimanfna daha çok asıldık. Çünkü burada turistik merkez ve şehirleşme açısından Dalaman'a göre daha fazla büyüme gördük. Dolayısıyla da iddialıydık. 

Finansmanda sıkıntı yaşamayız"...