25 / 04 / 2024

nevsehir konut inşaatları

nevsehir konut inşaatları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Tebernüş Kireçci: Konut inşaatları hız kesecek, şu anki konutlar daha da değerlenecek!

Dün TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 67,87 artış gösterirken, aylık da yüzde 15,70 yükseldi. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, verileri değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Çin'de konut inşaatları için karamsar 2024 öngörüsü!

Çin'de konut piyasasında 2024 yılında da düşüşün devam ederek ekonomik büyümeyi aşağı çekeceği öngörülüyor. 

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Almanya'da konut inşaatları geriledi! Yüksek faiz oranları konut piyasasını yerle bir etti!

Almanya'da yüksek faiz oranları nedeniyle konut inşaatının düştüğü inşaat sektöründe Ifo barometresi Eylül 2005'ten bu yana en düşük değerine geriledi.

Tarla ve orman alanlarındaki inşaatlar isyan ettirdi! Gelecek nesiller kimin umurunda!

İnşaat firmaları, her geçen gün yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Konut maliyetlerindeki artışa rağmen yapılan inşaatlar kimi zaman bir tarla üzerinde kimi zaman da ormanlık alanlarda yükseliyor. Çoğu vatandaş ise bu durumdan oldukça şikayetçi. İşte vatandaşın o isyanına bir örnek...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Avrupa’da konut krizi derinleşiyor: Yeni konut inşaatlarında sert düşüş!

Avrupa'da yükselen inşaat maliyetlerinin etkisiyle yeni evlerin inşa edilme oranı düştü. Buna bağlı olarak konut kira fiyatları arttı.

Deprem bölgesindeki kalıcı konut inşaatları tam gaz! 38 günde 43 bin inşaatın düğmesine basıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tüm birimleriyle Gaziantep'te üs kurarken, depremden sonra geçen 38 günde 35 bin 451 konut ve 7 bin 976 köy evinin inşasına fiilen başlandı. İşte ayrıntılar...

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! İşte yeni yapılacak konut sayısı ve inşaatların başlama tarihi!

Deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD İl Koordinasyon Merkezi’nde çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, deprem bölgesinde hangi şehirde kaç konut inşa edileceğini de tek tek açıkladı.

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Konut inşaatları hızlanıyor!

Pandemi ile durgunlaşan konut sektörü taleplerin patlamasıyla birlikte hareketlenmeye başlıyor. Üreticiler yeni konut inşaatı için düğmeye bastı. 

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

nevsehir konut inşaatları Haberi

nevsehir konut inşaatları

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çeşitli programlara katılım sağlamak amacıyla Nevşehir'e gelen Bakan Kurum, Uçhisar beldesindeki bir otelin konferans salonunda ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; basına kapalı şekilde düzenlenen toplantı sonrasında kent merkezine giden Kurum, Kapucubaşı Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm İnşaat Sahası'nda düzenlenen toplu temel atma törenine katılım gösterdi.

- Nevşehir'deki üç projenin temeli atıldı

Bakanlık olarak güçlü Türkiye hedefiyle "çevreye saygılı şehirler" vizyonuyla 81 şehirde 84 milyon vatandaş için çalışmaya devam edeceklerine dikkat çeken Kurum, Nevşehir'de hayata geçirilecek projelerin kent halkına hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Nevşehir'de kentsel dönüşümle inşa edilen konutların dışında, sosyal konut projelerinin de yapımının sürdürüldüğünü belirten Kurum, "İnşallah dar gelirli ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmayıncaya kadar konutlar inşa etmeye, yuvalar kurmaya...