29 / 03 / 2024

New Nişantepe fiyatları ne kadar

New Nişantepe fiyatları ne kadar

New Nişantepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. 1 oda 1 salon dairelerin satıldığı İşte New Nişantepe güncel fiyatlar...

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. İşte TD5 Bluemaster serisin 8 Eylül 2022 fiyatları

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. New Holland TD5 Bluemaster, çiftçilerin tarladaki en büyük yardımcısı oldu. Firma siparişlere yetişmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte TD5 Bluemaster serisinin 8 Eylül 2022 fiyatları!

Konut fiyatları niçin yükseliyor? Nereye kadar yükselir?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konut fiyatları niçin yükseliyor? Nereye kadar yükselir?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Çekmeköy Nişantepe Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Nişantepe Mahallesi, 102 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Alemdağ - Nişantepe Mahallesi plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Alemdağ - Nişantepe Mahallesinde yer alana donatı alanlarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Çekmeköy Nişantepe imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy Nişantepe Mahallesi, 573 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Ankara-Niğde Otoyolu arsa fiyatlarını uçurdu!

Türkiye’nin önemli otoyol projelerinden biri olan Ankara-Niğde Otoyolu daha tamamlanmadan güzergahındaki bölgelerdeki arsa fiyatlarında artış yaşanıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye‘nin önemli ulaşım projeleri arasında yer alan Ankara-Niğde Otoyolu, güzergahında bulunan illerde arsa ve konut fiyatlarını artırdı. Ankara-Niğde Otoyolu 5 ilde arsa ve konut fiyatlarını yükseltti. 

New York emlak fiyatlarına Amazon etkisi!

Amazon, Crystal City ve Long Island City’ye genel merkez kuracağını açıkladı. Açıklama sonrasında Long Island City'de 1,5 yıldır durgun olan konut satışları hareketlendi. Bölgedeki emlakçılar kiraların da artacağını söylüyor...

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Çekmeköy Nişantepe imar planı değişikliği askıda!

İBB, Çekmeköy İlçesi, Nişantepe Mahallesi'nde 609 ada 2 parsele ilişkin Nazım İmar Planı değişikliğini bugün askıya çıakrdı. 

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Niğde Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları!

Toplam 349 daire ve 16 ticari birimden meydana gelen Niğde Emlak Konutları'nda teslimlerin 2019 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Niğde Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları 335 bin TL'den başlıyor.

New Nişantepe Çekmeköy’de geri sayım başladı!

3.Köprü Gişelerinin hemen yanı başında yerini alan New Nişantepe Çekmeköy’de, hem doğasıyla hem ödemesiyle nefes alacaksınız…

New Nişantepe fiyatları ne kadar Haberi

New Nişantepe fiyatları ne kadar

Mintek Yapı imzası ile hayata geçirilen New Nişantepe projesi, İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor. 6 katlı 4 blok olarak tasarlanan proje 8 bin 600 metrekare alana sahip.


New Nişantepe projesinde 153 adet daire yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen projede daire alanları 52 metrekare ile 207 metrekare olarak belirlendi.


New Nişantepe güncel fiyatlar

1 oda 1 salon dairelerin tamamının satıldığı Mintek Yapı New Nişantepe projesinde 2 oda 1 salon daireler 393 bin lira ile 408 bin liradan, 3 oda 1 salon daireler 487 bin lira ile 502 bin liradan, 4 oda 1 salon daireler 655 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlara devam ediyor. 


Çeşitli sosyal alanlara yer verilen...