26 / 04 / 2024

NG Phaselis Bay Oteli

NG Phaselis Bay Oteli

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

NG Phaselis Bay Nisan 2021’de açılacak!

Pandemiye rağmen yer aldıkları sektörlerde yatırımlarına devam eden NG Grup, hızla büyümeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde NG Sapanca Enjoy’u hizmete açan  NG konukseverliğini bu kez Akdeniz'e taşıyacak.

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

NG zincirinden iki yeni otel!

NG Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı Gür, "NG Sapanca Club'ı 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip. Bu otel de 2021'de hizmete girecek" diyor...

Azmi Sarıbay kimdir?

TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, 1985’de kurduğu gayrimenkul firması TURYAP'ın şirketleri TURYAP YAPI, TURYAP EĞİTİM, TURYAP SİGORTA ve TURYAP TAPU'yu 2008’de TURYAP HOLDİNG çatısı altında topladı. Peki Azmi Sarıbay kimdir?

NG Kütahya Seramik Red Dot Tasarım Ödülü kazandı!

NG Kütahya Seramik, ‘seramiğin geleceği’ olarak tanımlanan Nexus serisi ile dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dot Tasarım Ödülleri’nde ödüle layık görüldü...

Boğaziçi Öngörüm Bölgesi haritası değiştiriliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Boğaziçi Öngörüm Bölgesi haritasında değişiklik yapılması gerektiğini söyledi.

NG Kütahya Seramik’in hedefi 7,5 milyarlık dünya pazarı!

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, granit seramik, teknik seramik, vitrifiye sağlık gereçleri ve izolasyon sektörlerinde yatırımlar yapılacağını ve yeni fırsatları mutlaka değerlendireceğini söyledi.

NG Kütahya Seramik İtalya'da mağaza açıyor!

NG Kütahya Seramik, İtalya'nın Napoli ve Sassuolo kentlerinde showroom ve depolar açacak.

Bayır Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Yapı Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Bayır ve Erol Bayır ortaklığıyla kuruldu...

Bağcılar, Bayrampaşa ve Güngören yeni iki şehre taşınacak!

İstanbul'un nüfus artışını engellemek için önlem alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, öncelikli olarak Bağcılar, Güngören ve Bayrampaşa ilçelerini yeni kurulacak iki şehre taşımayı planlıyor...

NG Kütahya Seramik’e dünyaca ünlü GOOD DESIGN’dan 3 ödül birden!

NG Kütahya Seramik’in Nexus koleksiyonu dünyanın en prestijli tasarım ödülleri programı GOOD DESIGN’dan 2 farklı kategoride 3 ödül aldı.

NG Hotels and Resorts EMITT Fuarı’nda otellerini tanıttı!

4 gün süren fuarda NG Hotels and Resorts standını ziyaret edenlere; NG Güral Harlek Thermal Resort and SPA, NG Güral Sapanca Wellness and Convention ve NG Güral Afyon Wellness and Convention’ın ayrıcalıklı hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

NG Phaselis Bay Oteli Haberi

NG Phaselis Bay Oteli

NG Grup tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; NG Phaselis Bay Oteli'nin açılışında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aşılamada gelinen nokta hakkında konuştu. Erdoğan, "Artık inşallah hep beraber yeni bir döneme giriyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından notlar;
''Otelimizin turizm sektörüne, ülkemize, NG Gruba hayırlı olmasını diliyorum. Toplam 5 milyar liralık yatırımla 1200 istihdam ilavesini ortaya çıkardıkları için tebrik ediyorum. 

Türkiye turizmde kazanç potansiyeli olan bir ülkedir. Kendisi de sektörün içinde olan Kültür ve Turizm Bakanımız yurt içinde ve dışında adımları attı. Gidilmedik ülke bırakmadı. Almanya, İngiltere, Rusya... Bütün bunlarla koşuşturmayı yaptı. Sonunda bu ülkelerden müjdeler gelmeye başladı. 

Sağlık hizmetleri konusunda da...