23 / 04 / 2024

NG zincirinden iki yeni otel!

NG zincirinden iki yeni otel!

NG Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı Gür, "NG Sapanca Club'ı 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip. Bu otel de 2021'de hizmete girecek" diyor...



NG Hotels, Sapanca ve Antalya'da iki yeni 1 yatırım yapıyor; 2020'nin ilk çeyreğinde NG Sapanca Club'ı, 2021'de NG Phaselis Bay'ı açacak. 

Para'da yer alan habere göre; 'Wellness' ve 'business wellness' hizmetleriyle hızlı bir büyüme trendi yakalayan NG Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yeni yatırımlarla ilgili şunları söyledi: "Hizmetlerimiz misafirlerimizi memnun ettikçe bizde yatırımlarımızı sürdürüyoruz. NG Sapanca Club'ı 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz.Tesis, orman içinde, son trendleri yansıtan lüks ve ferah tasarımıyla günümüz gezgininin beklentisine cevap verecek bir otel olacak.Bir süre önce Antalya Göynük'teki eski Phaselis Otel'i satın aldık, yeni bir konseptle sunacağız. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip, çam ağaçları arasında. 2021'de hizmete girecek. İstanbul'daki ilk otelimiz için Marriott International ile 20 yıllık franchise anlaşması  imzaladık. Marriott Westİstanbul'un dekorasyon çalışmaları sürüyor. Yurtiçindeki otel sayımızı artırken yurtdışında yeni otel yatırımları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz."


Geri Dön