25 / 04 / 2024

Dedeman Edirne ve Suriye'de iki yeni otel anlaşması imzaladı!

Dedeman Edirne ve Suriye'de iki yeni otel anlaşması imzaladı!

Dedeman Hotels 2010´da Edirne ve Suriye´de olmak üzere iki yeni otel işletme anlaşmasına imza attı



Dedeman Hotels & Resorts International, Suriye´deki dördüncü oteli Dedeman Latakia için işletme anlaşması imzaladı. Suriye´nin en önemli turizm ve eğlence merkezlerinden biri olan Latakia´da yer alacak Dedeman Latakia 2013 yılı itibarıyla konuklarını ağırlamaya başlayacak.

Dedeman Latakia, eşsiz doğanın içinde, tamamen kendine ait bir koyda 400 metrelik sahil şeridine sahip  bir  konumda yeralıyor. Toplam 261 odası ile hizmet verecek olan otel, 27 aile odası, 36 junior suite, 54 grand suite, 96 deluxe oda ve  48 villaya sahip. Toplantı ve özel davetler için 300 metrekarelik çok amaçlı toplantı salonu bulunan otelde ana restoran, balık ve barbekü restoranları, Lobby Lounge & pastane de hizmet verecek. Fitness center ve spa wellness hizmetleri sunulacak ve açık ve kapalı yüzme havuzları bulunan otelde amfitiyatro ve  çocuk kulübü de yer alacak.

Dedeman Hotels & Resorts International´ın  Dedeman Aleppo, Dedeman Damascus, Dedeman Palmyra otellerinden sonra Suriye´de hizmet verecek 4. oteli olarak dikkat çeken Dedeman Latakia, Geleneksel Dedeman Misafirperverliği´ni bu önemli turizm şehrine de taşıyacak.

DEDEMAN OTELLER ZİNCİRİNE BİR YENİSİ DAHA EKLENİYOR...
DEDEMAN EDİRNE

Dedeman Hotels & Resorts International yeni otel işletme anlaşmalarına 2010´da da hız kesmeden devam ediyor.

Osmanlı İmparatorluğu´na başkentlik yapmış, 18. yüzyılda  Avrupa´nın en büyük yedi şehrinden biri olan ve her köşesi tarih kokan Edirne, Geleneksel Dedeman Misafirperverliği ile tanışıyor.
Mal sahibi şirket GND Yönetim ve Ticaret tarafından inşaatı sürdürülen ve 2011 yılında açılması planlanan Dedeman Edirne, 160 odası, 12 toplantı salonu ve şehir merkezine olan yakın konumu ile misafirlerin gözdesi olacak.

Dedeman Edirne, Tuna ve Meriç nehirleri havzası ve ormanlık alana bakan panoramik manzarasıyla şehrin ilk 5 yıldızlı oteli olarak hizmet verecek.  Türkiye´nin Avrupa´ya açılan kapısı olarak kabul edilen bu önemli şehre Dedeman kalitesini taşıyacak otel , 140 deluxe, 12 köşe ve 8 suite olmak üzere toplam 160 oda ile konuklarını ağırlayacak. Dedeman Edirne ayrıca farklı ebatlarda 12 toplantı salonu ve Balo Salonu olarak da kullanılabilen 650 kişilik salonu ile önemli davetlerin ve toplantıların vazgeçilmez adresi olacak. Ana restoranı, eşsiz manzaraya sahip roof restoranı, lobby bar, roof bar, fitness centeri ile Edirne´ye farklı bir soluk getirecek. Dedeman Edirne ile Dedeman Hotels & Resorts International´ın otel sayısı 22´ye ulaşacak.
----
-DEDEMAN´DAN İKİ YENİ OTEL ANLAŞMASI...

Dedeman Hotels&Resorts International, Edirne ve Suriye´de iki yeni otel işletme anlaşmasına imza attı.
        
Dedeman Hotels&Resorts International´dan yapılan yazılı açıklamada, Suriye´nin önemli turizm ve eğlence merkezlerinden Latakia´da yer alacak Dedeman Latakia´nın 2013 yılı itibarıyla konuklarını ağırlamaya başlayacağı kaydedildi.
        
Açıklamada yer alan bilgilere göre, kendine ait bir koyda 400 metrelik sahil şeridine sahip bir konumda bulunan Dedeman Latakia, toplam 261 oda, 300 metrekarelik çok amaçlı toplantı salonunun yanı sıra fitness center ve spa wellness hizmetlerine sahip bulunuyor.
        
Dedeman Latakia, Dedeman Hotels&Resorts International´ın Dedeman Aleppo, Dedeman Damascus, Dedeman Palmyra otellerinden sonra Suriye´de hizmet verecek 4. oteli olacak.
        
-DEDEMAN EDİRNE-
        
Mal sahibi şirket GND Yönetim ve Ticaret tarafından inşaatı sürdürülen ve 2011 yılında açılması planlanan Dedeman Edirne´nin ise 160 odası, 12 toplantı salonu bulunuyor.
        
Şehir merkezine yakın konumda yer alan Dedeman Edirne, Tuna ve Meriç nehirleri havzası ve ormanlık alana bakan panoramik manzarasıyla şehrin ilk 5 yıldızlı oteli olarak hizmet verecek.
        
Dedeman Edirne ile Dedeman Hotels&Resorts International´ın otel sayısı 22´ye yükselecek.
AA


Geri Dön