25 / 04 / 2024

nida kule teslim tarihi

nida kule teslim tarihi

Nidakule Ataşehir projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Proje 13 bin 20 metrekarelik bir alanda hayata geçiriliyor.

Nida Kule teslim tarihi!

Nida Kule teslim tarihi ile ilgili bilgiyi haberimizden bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Levent'te konumlandırılıyor. Nida Kule projesinde dairelerin metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor.

Nida Kule ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Levent' te inşa edilen Nida Kule ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor. Projede metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor. Nida Kule projesi 56 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Nida Kule fiyat listesi!

56 bin metrekare inşaat alanına sahip Nida Kule projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa yakasında Levent bölgesinde yükseliyor.Nida Kule fiyat listesine haberimizin içinde yer veriyoruz...

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Adam Kule Evleri teslim bilgisi!

Nisan ayında teslim edilmesi hedeflenen Dap Yapı Adam Kule projesinde 10 bin TL peşinatla 88 ay vadeli ödemeler yapılıyor...

Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi, İstanbul'un Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor. Adam Kule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi!

Adam Kule Dap Yapı teslim tarihi bu yıl Nisan ayı olarak belirtiliyor. Adam Kule'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dap Teras Kule ne zaman teslim?

DAP Yapı tarafından inşa edilen Teras Kule projesi 30 katlı 2 kule olarak tasarlandı. Peki Dap Teras Kule ne zaman teslim?

Dap Teras Kule teslim tarihi!

Dap Teras Kule projesinde dairelerin satış fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama raporu yayınlandı!

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama İşlemleri raporuna göre, 2. çeyrekte en yüksek kiralama Teknosa'nın Nida Kule Güney Ataşehir'deki ofis kiralaması.

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim!

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim edilecek. Toplamda 72 adet ofisten oluşan proje 6 bin 478 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ankara Yaşam Kule teslim tarihi!

Ankara Yaşam Kule teslim tarihi Ağustos 2018 yılı olarak belirtiliyor. Ankara Yaşam Kule Rezidans projesinde fiyatlar 189 bin liradan başlayarak değişiyor...

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim?

Denize yakın konumda inşa edilen Adam Kule Rezidans'ta 254 tane daire ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Dap Adam Kule Dragos ne zaman teslim edilir?

Levent Nida Kule iletişim!

Levent Nida Kule iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 55 bin metrekare inşaat alanından oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Nanda İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nanda İnşaat Anonim Şirketi, Doğan Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Bora Sokak Nida Kule Göztepe'de kuruldu.

nida kule teslim tarihi Haberi

nida kule teslim tarihi

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen Nidakule Ataşehir projesi Finans Merkezi'nde hayata geçiriliyor.


Nidakule Ataşehir projesi 190 ofis, 21 ticari ünite ve 1 konferans salonundan meydana geliyor.  Proje 13 bin 20 metrekarelik bir alan üzerine kuruluyor.



Nidakule Ataşehir projesinde 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay kulesi de yer alıyor. Projenin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 



İstanbul Anadolu Yakası'nda, şehrin merkezi noktalarından biri olan D-100 üzerinde yer alan Ataşehir Nidakule Evleri, konumu itibariyle Kadıköy-Kartal metrosuna, Göztepe istasyonuna ve otobüs ile minibüs duraklarına birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir. İnşaatı hala devam eden projede, Avrasya Tüneli de ulaşımı daha da kolaylaştıracak.


Nidakule Ataşehir projesinin sosyal olanakları arasında, 230 kişilik konferans merkezi, sosyal alanlar, jeneratörler ve oyun alanları yer...