26 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir Batı

Nidakule Ataşehir Batı

Araba fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu haber tüm araba almak isteyenleri ilgilendiriyor. İşte detaylar!

Arabası olanlar teyakkuzda! 4 katı ücret istenecek!

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi. İşte detaylar!

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

OGS depozito ücreti nereden ve nasıl alınacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu

Karayolları Genel Müdürlüğü, OGS’den HGS’ye geçişlerde verilmesi gerekilen depozito ücretiyle ilgili açıklama yaptı. 1,2 milyon araç sahibini ilgilendiren ve 13 ile 40 dolar karşılığı temin edilen OGS depozito iadeleri, cihazların alındığı banka üzerinden yapılacak.

Bölünmüş yolda hedef 36 bin 500 kilometre!

2023 yılı sonuna kadar bütün otoyolların hizmete girmesiyle toplam bölünmüş yol ağının 36 bin 500 kilometreye ulaştırılması planlanıyor.

Elazığ Kuzey Çevre Yolu ihalesi yapıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, üzerinde uzun zamandır çalıştığı Kuzey Çevre Yolu ihalesini sonuçlandırdı. Elazığ Belediyesi'nin bu yıl açmayı planladığı projede yer teslimi yapıldı.

Bu yıl 156 köprü ve viyadük açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğünce bu yıl 44,3 kilometre uzunluğunda 156 köprü ve viyadük trafiğe açıldı. Türkiye'de trafiğe hizmet veren toplam 8 bin 35 köprünün uzunluğu 509,4 kilometreye ulaştı.

Karayolları bu yıl 200 köprü projesini bitirmeyi hedefliyor!

Karayolları, bu yıl 200 köprünün projesini bitirmeyi hedefliyor. Ayrıca 150 yeni köprü yapılacak ve 15 tarihi köprü de restore edilecek.

Sapanca İzmit karayolu duble yol olarak düzenleniyor!

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in girişimleriyle Sapanca’dan İzmit’e uzanan karayolu duble yol olarak düzenleniyor.

Karayolları müteahhitleri ödenek bekliyor!

Kamuya iş yapılan müteahhitlerin gözü kulağı yeni ödeme kararında. Özellikle Karayolları Genel Müdürlüğü’ne iş yapan müteahhitlerin 5.5 milyar TL’lik hakedişleri için ödenek bekledikleri konuşuluyor.

Ankara-Konya yolu Gölbaşı geçişi için protokol imzalandı!

Ankara-Konya yolu, Gölbaşı geçişinde proje çalışmaları için düzenlenen protokol imzalandı. Protokol KGM adına Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından imzalandı.

Zigana Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal mi?

Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunan Zigana Dağı’nda yapımı planlanan tünel projesi için yapılan ihale sonucu iptal edildi.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 14 yeni tünel yapılacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi’ne Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 2015 yılında 22 km bölünmüş yol ve 14 adet tünel yapılacağı belirtildi.

Karayolları Projelerinde format ve başvuru bedeli duyurusu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından Karayolları Projelerinde format ve başvuru bedeli alınmamasına ilişkin duyuru yayımlandı. Duyuru il müdürlüklerine gönderildi.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidakule Ataşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidakule Ataşehir projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi 3334 Ada 8 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıktı.

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Batı Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyatları!

88 bin 733 metrekare arsa alanında inşa edilen Batı Ataşehir Sinpaş Finans Şehir projesi 2 bin 750 adet daireden meydana geliyor. Batı Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyatları 550 bin TL'den başlıyor.

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Nidakule Ataşehir'in kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut güvencesiyle Ataşehir'de inşa edilen Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Kira Değerleme Raporu"nu yayınladı.

Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı.

Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nidakule Ataşehir Batı Haberi

Nidakule Ataşehir Batı

Araba fiyatları, araba alma hayali kuran milyonlarca kişi ilgilendiriyor. İkinci el araba almak isteyen kişilere üst üste uyarılar geldi.

İşte araba almak isteyenlere Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanı Ahmet Nedim Erdem’den tavsiyeler..

İKİNCİ EL ARABA ALACAKLARA TAVSİYELER!

Araba almak özellikle ikinci el araba almak isteyenler araba fiyatlarına dair araştırmalarını hızlandırdı. Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED), ikinci el otomobil satın alacaklara önemli uyarılarda bulundu.  Diğer yandan otomobil piyasasında yaz aylarında bir canlanma yaşandı.

Kaza geçirmiş olan böyle bir geçmişi olan otomobilleri değerinden daha yüksek fiyata satmak adına sıklıkla başvurulan hilelere açıklık getiren TÜSED Başkanı Ahmet Nedim Erdem, bilinçli olarak yanlış açıklamada bulunan satıcıların söylemlerinin zaman içerisinde ‘doğru bilinen yanlışlar’ haline geldiğini söyledi. TÜSED Başkanı Erdem, “Karşı tarafın hasarı TRAMER’e yansıtılmış, sigorta şişirmesi...