20 / 04 / 2024

nidan kule göztepe

nidan kule göztepe

Nisa Kule projesi 22 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

My City Göztepe satış ofisi!

My City Göztepe satış ofisi telefon numarası olarak 444 36 75 belirlendi. 2 kule şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Office Park Göztepe iletişim!

Ön talep sürecinin başladığı Office Park Göztepe projesinde sadece office park tasarımı uygulandı. Mimarisinde Perkins Will firmasının yer aldığı projede satışlar yıl içinde başlayacak. İşte Office Park Göztepe iletişim bilgileri...

DKY İnşaat Göztepe Office Park'ta ön talep süreci başladı!

DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi kapsamında ön talep süreci başladı. Bu yıl başlanacak olan DKY İnşaat Göztepe Office Park projesi sadece office park olarak tasarlandı.

Demirli Yapı My City Göztepe!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Demirli Yapı My City Göztepe projesinde yer alan konutlar 5 ay sonra satışa çıkacak.

Demirli Yapı My City Göztepe 5 ay sonra satışta!

Demirli Yapı'nın Göztepe'de inşa edeceği My City projesinde satışlar 5 ay sonra başlayacak. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gökhan Taş: Fikirtepe konut fiyatları, Göztepe'yi geçecek!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, Fiyat değerleri eşitlenecek ve Fikirtepe 5-10 yıl sonra Göztepe'nin önüne geçecek" ifadelerini kullandı.

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş!

1985 yılında Soyak Göztepe Sitesi'nin birinci kısmı satışa sunulmuş. Mimar Sayın Altuğ ve Behruz Çinici'nin tasarladığı site projesinde eski Türk mimarisi günün koşullarına adapte edilmiş. İlkleri barındıran site, bin 536 adet konuttan oluşacakmış.

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık!

Şua İnşaat Göztepe Projesi satılık daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. 350-400 konuttan meydana gelecek Şua İnşaat Göztepe Projesi'nde inşaat çalışmaları Haziran'da başlayacak...

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede?

Şua İnşaat Göztepe Projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Şua İnşaat Göztepe Projesi kapsamında inşaat çalışmalarının Haziran ayında okulların kapanmasıyla başlaması da planlanıyor.

Şua İnşaat Göztepe projesinde son durum ne?

Şua İnşaat Göztepe projesinde inşaat çalışmalarının Haziran aylarında okulların kapanması sonrasında başlaması hedefleniyor. Tek kule olarak yükselecek olan proje kapsamında inşaat çalışmalarıyla satışlar da başlayacak.

Yaşam Kule görselleri!

Hamitoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yaşam Kule Residece projesinde 400 konut hayata geçiyor. 16 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Yaşam Kule görselleri haberimizde yer alıyor.

nidan kule göztepe Haberi

nidan kule göztepe


Nida Kule Kozyatağı'nın havadan son görüntüleri için...