25 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş son daireler

Nidapark Beşiktaş son daireler

İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde hayata geçirilen Nida Park Beşiktaş projesinde satışına devam edilen son dairelere özel yüzde 0,69 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,79 faiz oranıyla ise 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ'tan İstanbul'un göbeğine 1.000'den fazla yeni konut geliyor!

KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy projesinde son durum ne? KİPTAŞ Karanfilköy projesinde inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak? İşte 1.000'den fazla yeni konuta yer verilecek olan KİPTAŞ Karanfilköy projesi detayları...

Beşiktaş’taki ‘Gizemli Tünel’in sırrı ortaya çıktı! Yol aniden çökünce boyutu anlaşıldı

İstanbul Beşiktaş'ta yolun aniden çökmesiyle ortaya çıkan gizemli tünelin sırrı ortaya çıktı. Etiler Tamburi Ali Efendi Sokak'ta, ortaya çıkan tünelde ekipler inceleme yaptı ve son durum bilgisi kamuoyuna açıklandı.

Beşiktaş'tan Mandzukic'e lüks villa teklifi!

Transferde Hırvat golcü Mandzukic ile ilgilenen Beşiktaş, yıldız ismi kadrosuna alamadı. Anlaşma son anda yatarken transferinin gerçekleşmeme sebebinin 3 milyon euro'luk imza parasını nakit olarak istemesi olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evi beton altında kaldı!

Oyuncu Gülden Dudarık’ın Beşiktaş'taki evinin duvarı yıkıldı. Dudarık’ın kardeşi yan taraftaki inşaat çalışması sırasında yıkılan duvarın altında kalmaktan son anda kurtuldu. 

Beşiktaş'ın Ümraniye arazisi için son aşamaya gelindi!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik" dedi.

Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattında sona yaklaşıldı. 2018 yılının son aylarında açılması planlanan metronun 4'te 3'lük bölümü tamamlandı.

Beşiktaş Ihlamur Parkı'nda son durum!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, panellerle kapatılan Beşiktaş Ihlamur Parkı'nı ele aldı. İşte Kumbasar'ın o yazısı...

Beşiktaş'ta obeziteyle mücadele merkezi açıldı!

İstanbul Beşiktaş'ta son yıllarda önemli bir sağlık sorunu haline gelen obeziteye karşı yaşam merkezi açıldı. Obeziteyle mücadele merkezine gelen vatandaşlar, muayene ve tetkiklerin ardından beslenme alışkanlıklarına göre tedavi edilecek.

Beşiktaş, Vodafone Arena için Jotun ile el sıkıştı!

Vodafone Arena’nın yapımında en kaliteli inşaat malzemelerini ve en son teknolojiyi kullanan Beşiktaş Yönetimi, stadın boyanması için tüm dünyada faaliyet gösteren Jotun firmasıyla el sıkıştı.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Nidapark Beşiktaş son daireler Haberi

Nidapark Beşiktaş son daireler

Son dairelere özel fırsatların sunulduğu Nidapark Beşiktaş projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul projesi olarak inşa ediliyor. Proje toplamda 58 adet daireden oluşuyor.


Satışlarda yüzde 1 KDV uygulanan Nida Park Beşiktaş projesinde yer alan dairelerin alanları 36 metrekareden başlayıp, 145 metrekareye kadar yükseliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş bölgesinde yükselen Beşiktaş Nida Park, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede satışlar devam ediyor.



0,69 faiz oranıyla 60 ay, yüzde 0,79 faiz oranıyla ise 120 aya kadar taksitlendirme yapılan Nidapark Beşiktaş Evleri, 7 bin 250 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


İçerisinde; güneşlenme terasları, fitness salonu, barbekü ve lounge alanları gibi sosyal imkanların bulunduğu Nida Park Evleri Beşiktaş'ta teslimler Haziran 2015'te gerçekleşecek.


Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com

Merve...