23 / 04 / 2024

Nidapark Gündoğan fiyat 2022

Nidapark Gündoğan fiyat 2022

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Hurda fiyatları rekor kırdı! İşte 9 Kasım 2022 güncel hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları dün gelen 3,00 liralık zamdan sonra rekor kırdı. Hurda fiyatlarında son zamanlarda dalgalanmalar yaşanırken, son gelen zamla beraber fiyatlar resmen uçtu. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte Güncel hurda fiyat listesi...

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Göcek projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

Nidapark Göcek nerede? Nidapark Göcek fiyat listesi!

Nidapark Göcek nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Göcek fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Holding imzası taşıyan projede 32 müstakil villa bulunuyor...

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan fiyat 2022 Haberi

Nidapark Gündoğan fiyat 2022

Yeni konut yatırımlarına hızla devam eden Tahincioğlu Holding, merakla beklenen yeni projesi Nidapark Gündoğan için düğmeye bastı. Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı.

Mayıs ayında Nidapark Göcek projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Holding, yeni konut yatırımlarına imza atmaya devam ediyor. Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyor. 

Peki Nidapark Gündoğan projesi nerede? İşte Nidapark Gündoğan projesiyle ilgili tüm detaylar...

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen yeni projesi Nidapark Gündoğan ismiyle hayata geçirilecek. 'Tablo gibi bir manzara, Tahincioğlu ayrıcalığıyla yakında Bodrum'da' ifadeleriyle tanıtılan Nidapark Gündoğan projesinde ön talep toplanıyor. 

Nidapark Gündoğan projesi, ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Bodrum Gündoğan'da hayata geçiriliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu...