28 / 03 / 2024

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multievler fiyat listesi

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multievler fiyat listesi

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor...

Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde şirket payı geliri yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden olan Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı'da asgari şirket payı toplam geliri yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos'taki satış rakamları belli oldu! 

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos projelerinde 2022 yılında yapılan satış tutarları belli oldu. İşte Vakıf GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan 64 adet bağımsız bölümünün, projenin tamamlanması durumunda hasılat değeri KDV hariç 251 milyon 485 bin TL olarak belirlendi.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün ruhsatları 12 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidapark Küçükyalı" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidapark Küçükyalı yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan, İstanbul Maltepe'de konumlu Nidapark Küçükyalı Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Küçükyalı Büyükada ödeme planı!

Küçükyalı Büyükada ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte Küçükyalı Büyükada ödeme planı ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multievler fiyat listesi Haberi

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multievler fiyat listesi

Tahincioğlu Gayrimenkul imzaısyla hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde satışlar devam ediyor. Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında bulunuyor. Projede 218 adet multi eve yer veriliyor.

Nidapark Küçükyalı Büyükada etabında ev, home ofis ve ofis şeklinde kullanma imkanı sunulan teraslı ve deniz manzaralı Multi Evler bulunuyor. 

2 blok şeklinde hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de teslimler 36 ay sonra gerçekleştirilecek.

Merkezi konumu ve metro istasyonuna doğrudan bağlantısıyla ön plana çıkan Nidapark Multi Evler projesinde evinize özel teras alanı, özel depo alanı, güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve vale hizmeti sunuluyor. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multievler fiyat!
Nidapark Küçükyalı Büyükada Multievler fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Nidapark Küçükyalı Büyükada Multievler fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://www.nidaparkkucukyali.com/etaplar/nidapark-kucukyali-buyukada/
Telefon: 444...