19 / 04 / 2024

Nidya Tower Projesi

Nidya Tower Projesi

Güray İnşaat'ın Esenyurt projesi Nidya Tower, 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden meydana geliyor...

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi!

Nidya Tower projesi toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Nidya Tower Esenyurt satışta 2017!

Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower projesi Güray İnşaat imzasıyla Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Nidya Tower Esenyurt satışta 2017...

Nidya Tower Sheraton teslim tarihi!

Satışların başladığı Esenyurt Nidya Tower projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor. Projede 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birim yer alıyor. İşte Nidya Tower Sheraton teslim tarihi...

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Nidya Tower Esenyurt projesi geliyor!

Güray İnşaat'ın Esenyurt projesi Nidya Tower, 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden meydana geliyor...

Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower projesi!

Bilim Yatırım tarafından inşa edilen Bilim Tower projesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte bulunduğu konumun en yüksek binası olan Bilim Tower projesiyle ilgili detaylar...

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

Nidya Tower Projesi Haberi

Nidya Tower Projesi


Güray İnşaat tarafından hayata geçirilen Nidya Tower projesi, İstanbul Esenyurt'ta, Akbatı AVM'nin yanında inşa ediliyor. Nidya Tower projesi, Esenyurt'un lüks segmente hitap eden en prestijli projesi olacak.


5 yıldızlı uluslararası otel, toplantı ve konferans salonunun yer aldığı Nidya Tower projesi 45 katlı tek blok olarak planlandı. Nidya Tower projesinin en üst katı helikopter pisti olarak tasarlandı.


7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower Esenyurt projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Nidya Tower'da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verildi. Projede, fitness, sauna, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Tel: 0212 438 25 45

Web: http://guraygroup.com

Gülcihan...