29 / 03 / 2024

nidya tower teslimleri

nidya tower teslimleri

Nidya Tower projesi toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi!

Nidya Tower projesi toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Nidya Tower Esenyurt satışta 2017!

Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower projesi Güray İnşaat imzasıyla Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Nidya Tower Esenyurt satışta 2017...

Nidya Tower Sheraton teslim tarihi!

Satışların başladığı Esenyurt Nidya Tower projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor. Projede 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birim yer alıyor. İşte Nidya Tower Sheraton teslim tarihi...

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

İstanbul Tower Levent satılık!

İstanbul Tower Levent projesi Metal Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projedeki ofislerin teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Aze Tower Ümraniye satış ofisi iletişim!

2018 yılında daire teslimleri yapılacak olan Aze Tower projesi Aze Grup imzasıyla yükseliyor. İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen proje tek blok olarak inşa ediliyor...

Aze Tower Ümraniye satış fiyatları!

Aze Tower Ümraniye satış fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Aze Tower Ümraniye'de daire teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Nidya Tower Esenyurt projesi geliyor!

Güray İnşaat'ın Esenyurt projesi Nidya Tower, 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden meydana geliyor...

Varyant Tower ön satışta! 268 bin TL'ye!

Bornova Yeşilova'da yükselen Varyant Tower'da fiyatlar 268 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Aralık 2017'de gerçekleşecek.

nidya tower teslimleri Haberi

nidya tower teslimleri

Güray İnşaat tarafından hayata geçirilen Nidya Tower projesi İstanbul Esenyurt'ta, Akbatı AVM'nin yanında inşa ediliyor. 7 bin 428 metrekare alana sahip olan Nidya Tower projesi 45 katlı tek blok olarak yükseliyor. 


Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower'ta 5 yıldızlı uluslararası otel, toplantı ve konferans salonu da yer alıyor. Nidya Tower projesi kaliteli ve seçkin yaşam standartlarına uygun olarak tasarlanıyor.


Nidya Tower Evleri'nde;

Fitness
Sauna
Yüzme havuzu
Kapalı otopark 
Güvenlik olanakları sunuluyor. 
 

Nidya Tower konum olarak;

3. Havalimanı'na 23 kilometre 
Atatürk Havalimanı'na 27 kilometre 
Metro'ya 3 dakika
Akbatı AVM'ye yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi!

Nidya Tower Esenyurt teslim tarihi Aralık 2019 olarak planlanıyor. Satışların başladığı Nidya Tower projesinde yüzde 15 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Esenyurt...