19 / 04 / 2024

Niğde Bor satılık konut

Niğde Bor satılık konut

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları 2022'de ne olacak?

Satılık evlerdeki erişilemez fiyatlar ne kadar gerçekçi? Fiyatlardaki yükselişler devam edecek mi? Ekonomistler, şehir plancıları, inşaatçılar ve gayrimenkul değerleme uzmanları konuya ilişkin beklentilerini açıkladı...

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Niğde Bor satılık konut Haberi

Niğde Bor satılık konut

Niğde Bor Belediyesi tarafından, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konut satışa sunuluyor. 

Bor Belediyesi'nin satışını gerçekleştireceği konutların ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak. 

Peki Niğde Bor Belediyesi tarafından satışı yapılacak olan konutların büyüklükleri kaç metrekare? Niğde Bor'da satılacak olan evlerin fiyatları kaç lira? İşte Niğde'deki konut satışına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Niğde Bor Belediyesi tarafından, mülkiyeti Belediyeye ait olan 12 konut satılıyor. Niğdenin Bor ilçesinde satılacak olan 3+1 konutların büyüklükleri 174, 187 ve 191 metrekare olarak belirlendi. 

Niğde Bor'da satışı yapılacak konutların fiyatları 635 bin liradan başlıyor, 1 milyon 100 bin liraya kadar yükseliyor. 

İşte Niğde Bor Belediyesi tarafından verilen o...