26 / 04 / 2024

niğde çocuk kütüphanesi

niğde çocuk kütüphanesi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de bulunan tarihi bir kilisenin çocuk kütüphanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Moody’s’ten korkutan açıklama: Türkiye’de ekonomiyi kötü günler bekliyor!

14 Mayıs’ta yapılan seçimler resmi sonuçlara göre ikinci tura kaldı. İkinci tur ihtimaliyle beraber piyasalarda da hareketlilik başladı. Borsa İstanbul seçim sonrası ilk işlem gününe sert kayıplarla başlarken, Moody’s’ten kötü bir haber geldi.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

niğde çocuk kütüphanesi Haberi

niğde çocuk kütüphanesi



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de bulunan tarihi bir kilisenin çocuk kütüphanesi yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer önergesinde "Niğde İl Özel İdaresince Eski Saray Mahallesinde bulunan Ermeni Kilisesi restorasyonu yapılmıştı. Çocuk kütüphanesi yapılması için Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürlüğüne tahsis edildiği doğru mudur? Kilisenin çocuk kütüphanesi olarak düşünüşmesi bu alanın durumu ve içeriği ile uygun mudur? Çocuklar için tuvaleti, bilgisayar odaları, ara vermede dinlenme alanları ile yeni bir kütüphane yapılmasına neden gerek duyulmamaktadır?" diye...