24 / 04 / 2024

niğde Özdilek AVM

niğde Özdilek AVM

Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor.

Niğde’ye AVM geliyor!

Türkiye'de birçok vatandaş alışveriş yapmak istediği zaman AVM'leri tercih ediyor, Şimdi de hiç AVM'si olmayan Niğde'ye AVM geliyor.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı, Başkan Akdoğan, Niğde’ye AVM yapılacağının müjdesini verdi.

Niğde'ye AVM müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kemal Aydoğan İlköğretim Okulu'nun öğrencilerini ziyaret etti. Akdoğan, Niğde’ye 2 yıl içinde Alışveriş Merkezi (AVM) yapılacağını söyledi.

Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler!

Özel günlerde hazırladığı etkinliklerle dikkat çeken Özdilek Avm'de bu kez Anneler Günü'nde çok özel anlar yaşanacak. Özdilek AVM'de annelere özel hediye ve indirimler yer alacak.

Bursa Özdilek AVM Nilüfer'e geliyor!

Özdilek Alışveriş Merkezleri Ve Tekstil Sanayi A.Ş. tarafından, Bursa Nilüfer'de kendi arazisi üzerinde Bursa Özdilek AVM projesi hayata geçirecek. Bursa Özdilek AVM'nin 12 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Özdilek çekilişi İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi!

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi!

Özdilek Alışveriş Merkezi, gelenek haline getirdiği konserlerine muhteşem bir şov ve muhteşem bir konserle bir yenisini daha ekliyor. Eskişehir Özdilek AVM'de 11 Ekim'de Anadolu Ateşi gösterisi gerçekleştirilecek.

Niğde Kent Meydanı 26 Eylül'de tamamlanacak!

Niğde'de ilklerin altına imza atmaya devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı çalışmalarında sona yaklaşıldığını belirtti. Kent Meydanı projesi 26 Eylül'de tamamlanacak.

Niğde'de su baskını! Patates tarlaları sular içinde!

Niğde Merkeze bağlı Kayırlı, Orhanlı beldeleri ile Çiftlik ilçesine bağlı bazı belde ve köylerde akşam etkili olan şiddetli yağış nedeniyle patates tarlaları su altında kaldı

Niğbaş Niğde Beton Sanayi üretim tesislerinin bulunduğu adresleri yayınladı!

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada üretim tesislerinin bulunduğu adresleri bildirdi. Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 2014!

TOKİ tarafından Niğde Çamardı Bademdere projesi kapsamında hayata geçirilen 100 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura sonuçları 26 Ağustos 2014 Salı günü (bugün) saat 11:00’ da belli oluyor...

TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura çekilişi 2014!

TOKİ tarafından Niğde Çamardı Bademdere projesi kapsamında hayata geçirilen 100 konutun hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ Niğde Çamardı Bademdere kura çekilişi 26 Ağustos 2014 Salı günü (bugün) saat 11:00’ da belli oluyor...

TOKİ Niğde Çamardı 2. etap kura sonuçları! 2014!

TOKİ ve Çamardı Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplam 110 konuttan oluşan TOKİ Niğde Çamardı 2. etap Evleri'nin kura sonuçları 26 Ağustos 2014 tarihinde (bugün) belli oluyor...

niğde Özdilek AVM Haberi

niğde Özdilek AVM

Bursa'da kurduğu küçük havlu dükkanını ev tekstili sektörünün en önemli oyuncularından biri haline getiren Hüseyin Özdilek, son dönemde sanayinin yanı sıra AVM işine yaptığı yatırımlarla öne çıkıyor. Türkiye genelinde 485 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan dokuz AVM'si olan Özdilek, bu AVM'lerde 993 milyon TL'lik bir ciroyu yönetiyor. 


Geçen yıl eylül ayında Levent'te Özdilekpark AVM'yi açan grup, yaklaşık bir yıldır tamamen bu projeye odaklanmış durumdaydı. AVM’nin altyapısını oturtan grup, yeni projelere start vermeye hazırlanıyor.


Önümüzdeki üç yılda yaklaşık 150 milyon dolarlık yatırım planlayan Özdilek, 2016 sonunda Bursa'da 60 bin metrekare büyüklüğünde bir AVM açmaya hazırlanıyor. 


2015'te reel olarak yüzde 12, yeni şubelerle yüzde 20 büyüyeceklerini söyleyen Özdilek Perakende Operasyonları Genel Müdürü Sertaç Ünal, "2016 sonunda Bursa'da açacağımız AVM'de ortalama 150 mağaza bulunacak ve...