19 / 04 / 2024

niğde ulaşım

niğde ulaşım

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer önergesinde "Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?" diye sordu..

Niğde'nin ulaşım sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Gürer, 6 Nisan 2016 tarihinde yapılan TBMM 68. Birleşim toplantısında köylülerin ulaşımda yaşadığı sorunları anlattı..

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Niğde Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Niğde'de bir hayırsever okul inşa edilmesi için 2 dönüm arsa bağışladı!

Niğde'de bir hayırsever, eşinin vasiyeti üzerine yaklaşık olarak 2 dönüm arsayı okul inşa edilmesi için bağışladı.

Niğde'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Niğde'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

niğde ulaşım Haberi

niğde ulaşım



Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki bazı ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını talep etti.


Gürer'in soruları


1- Niğde-Bor-Kemerhisar-Bahçeli arasından tramvay ulaşımı ile ilgili bir proje var mıdır?


2- Niğde evleri ile Ditaş arasındaki yolun tren yolu geçidinde üst geçit yapılması düşünülmekte midir?


3- Bor-Kemerhisar arasında demiryolu araç üst geçidi yapılması düşünülmekte midir?


4- Açık Cezaevi-Sazala-Niğde Kayseri Yol kavşağı bağlantısı, Bor yolu üzerinde ışık ve geçiş düzenlemesi yapılması düşünülmekte midir?


5- Niğde Üniversitesi ve Niğde Organize Sanayi Bölgesinde araç üst geçidi yapılması düşünülmekte...