20 / 04 / 2024

niğdede satılık sosyal tesis

niğdede satılık sosyal tesis

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi 4 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları!

Niğde Emlak Konutları satılık ev fiyatları 328 bin liradan başlıyor. Projenin Temmuz 2019'da teslim edilmesi hedefleniyor...

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

İstanbul Gazi Mahallesi'nde satılık ev ilanları arttı!

Evrensel Gazetesi köşe yazarı olan Hülya Bal bugünkü yazısında İstanbul'da yer alan Gazi Mahallesi'ni anlattı. Bal, yazısında satılık ev ilanlarının arttığını ve Gazi Mahallesi'nin yeni rant alanı olacağını belirtti.

Kameroğlu Ihlamur Evleri satılık!

Kameroğlu Ihlamur Evleri satılık konut fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor. Çeşitli sosyal donatıların yer aldığı proje 2017 yılı içerisinde teslim edilecek.

Kayacity Başakşehir satılık daire!

Kayacity Başakşehir satılık daire teslimleri hemen yapılıyor. Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede açık yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Bizimtepe Aydos Residence satılık!

Bizimtepe Aydos Residence satılık daire alanları minimum 124 metrekare olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılacağı projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık!

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık ev fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.

Beyaz İnşaat Beyazhane İstanbul satılık!

Beyaz İnşaat Beyazhane İstanbul satılık ev fiyatları 264 bin TL'den başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kuzu Effect Oran satılık!

3 bin 100 metrekare sosyal donatı alanı bulunan projede konut alanları 79 metrekareden başlıyor. Kuzu Effect Oran satılık daireler 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

niğdede satılık sosyal tesis Haberi

niğdede satılık sosyal tesis

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

SOSYAL TESİS SATILACAKTIR
Niğde Belediye Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti Niğde Belediyesine ait; ilimiz Niğde Merkez Sarıköprü Mahallesi 2668 Ada
2 Parsel üzerinde bulunan 1782,56 m2 SOSYAL TESİS'in; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince "Açık Teklif Açık Artırma" usulü ile satışı yapılacaktır.
2 - SOSYAL TESİS
- 1 nolu bağımsız bölüm; bodrum kat 552,60 m2

- 2 nolu bağımsız bölüm; zemin kat dükkan 53,47 m2

- 3 nolu bağımsız bölüm; zemin kat dükkan 106,95 m2

- 4 nolu bağımsız bölüm; zemin kat dükkan 124,78 m2

- 5 nolu bağımsız bölüm; zemin kat dükkan 89,13 m2

- 6 nolu bağımsız bölüm; zemin kat dükkan 124,78...