19 / 04 / 2024

nihal yuvacan

nihal yuvacan

Kozyatağı'nda gerçekleştirdiği Incity projesi ile adını duyuran Dündar İnşaat, 2008'de 120 milyon dolar yatırımla Acıbadem ve Ataşehir'de iki lüks projeye başlıyor. Yaklaşık 250'şer konuttan oluşacak bu projelerde başlangıç m² fiyatı 2.600 dolar olacak.

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nz Müteahhitlik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihal Baydar ve Zuhal Yiğit ortaklığında kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Eft Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eft Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihal Çayır tarafından kuruldu.

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nige İnşaat Metal Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Nihal Genç tarafından kuruldu.

Konut kredisi faizlerindeki indirim sektörü nasıl etkileyecek?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca, bugünkü köşesinde Merkez Bankası'nın faiz indirimlerini ve konut sektörünü kaleme aldı. İşte Nihal Bengisu Karaca'nın o yazısı...

İÜ Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imarı değiştirildi mi?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Nihal Bengisu Karaca bugünkü köşesinde İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi'nin yanındaki 30 parselin imar planını ve yapılan değişiklikleri kaleme aldı. İşte Nihal Bengisu Karaca'nın 'Süleymaniye'nin silüeti tehlikede mi?' başlıklı yazısı...

Nihal İnşaat Anonim Şirketi Grand Sirkeci Şubesi açıldı!

Nihal İnşaat Anonim Şirketi Grand Sirkeci Şubesi Fatih'te 6 milyon 363 bin 700 TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun tarafından açıldı.

Garage Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Garage Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Çiner ve Nihal Çağlar ortaklığında kuruldu.

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 888 bin 122 TL sermaye bedeli ile Adil Üstündağ, Nihal Üstündağ, Atilla Üstündağ, Hamdiye Üstündağ ve Mehmet Dönmezer ortaklığında kuruldu.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

T Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Karayel ve Nihal Dengi ortaklığında kuruldu.

Bodrum Ship Ahoy 2 milyon dolara satışa çıktı!

Bodrum'un simge mekanları olarak sayılan ve adı Türkbükü ile özdeşleşen Ship Ahoy, satışa çıktı. Ünlü mekanı satan da ünlü bir isim; Tanem Sivar Dirvana... Ship Ahoy'u 1986 yılında, Nihal İnci Acar açmıştı...

Değerli Konut Vergisi neden ödenecek?

Gazeteci Nihal Bengisu Karaca, "Değerli emlak vergisi diye bir şey çıktı. İnsanlar tapu kadastronun gönderdiği "Eviniz çok pahalıymış valla, biz uzaktan hesapladık, uçlanın vergiyi" tebligatını görünce şok oldu" diyor...

nihal yuvacan Haberi

nihal yuvacan

Dündar İnşaat, Kozyatağı'nda hayata geçirdiği ve Türkiye'ye ilk kez loft konseptini getirdiği Incity projesinin ardından 2008 yılında iki lüks projenin daha startını verecek. 120 milyon dolar yatırımla Acıbadem ve Ataşehir'de proje geliştireceklerini açıklayan Dündar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mete Dündar, önümüzdeki yıl sonbahara doğru 500-600 yeni konutun inşaatına başlayacaklarını söyledi. İki projenin arsasını kat karşılığı aldıklarını ve işlemlerin devam ettiğini belirten Dündar, "Her iki proje de 16-17 dönümde inşa edilecek yaklaşık 250'şer konuttan oluşacak. Ataşehir'deki projede başlangıç fiyatı 2.600 doları, Acıbadem'dekinde 3.500 doları bulacak" dedi. Projelerin yüzme havuzları, spor sahalarının da içinde olduğu çok gerniş sosyal alanları olacağını söyleyen Dündar, bu kapsamda yeni bir konsepti burada hayata geçirebilmek için çalıştıklarını da sözlerine ekledi. Dündar projeleri başladıktan 24 ay sonra...