24 / 04 / 2024

nihat doğan inşaat sektörü

nihat doğan inşaat sektörü

Geçtiğimiz yıl ani bir kararla inşaat sektörüne giren Nihat Doğan, ilk apartmanını tamamlamak üzere. 16 daireden oluşan apartmanın kaba inşaatını tamamladı. İnşaat sektöründe ilk deneyimim oldu ve bu işten çok zevk aldım dedi...

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğdaş tarafından kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran Doğan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Doğan tarafından kuruldu.

nihat doğan inşaat sektörü Haberi

nihat doğan inşaat sektörü


GEÇTİĞİMİZ yıl ani bir kararla inşaat sektörüne giren Nihat Doğan, ilk apartmanını tamamlamak üzere. 16 daireden oluşan apartmanın kaba inşaatını tamamlayan Doğan, "Bu benim inşaat sektöründe ilk deneyimim oldu ve bu işten çok zevk aldım. Dairelerden 5'ini annem ve yakınlarım için ayırdım" dedi. Şarkıcı kalan dairelerin de satışına başladı. 

Şok...