25 / 04 / 2024

Nil İstanbul Altyapı İnşaat iletişim

Nil İstanbul Altyapı İnşaat iletişim

Nil İstanbul Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketibugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli Asiye Hacioğlu tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu müjdeyi verdi! İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın 9'uncu ve son istasyonu olan Gayrettepe istasyonunun çok yakında açılacağının müjdesini verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan İBB'ye yanıt: Enerjisini Mahmutbey-Esenyurt hattı için kullanabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu ile ilişkin açıklamasına yanıt verdi. İşte o yanıt...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul'daki 2 gayrimenkulü 39.5 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 29 milyon 546 bin 810 TL bedelle satışa çıkardı.

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 1 milyon 400bin TL sermaye bedeli ile Aykut Öztürk tarafından açıldı. 

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İFM'nin altyapısında gecikme olmayacak! 

İstanbul Finans Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, altyapı çalışmalarında bir gecikme yaşanmayacağını dile getirdi. 

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi 6 Nisan'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Nil İstanbul Altyapı İnşaat iletişim Haberi

Nil İstanbul Altyapı İnşaat iletişim

Nil İstanbul Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli Asiye Hacioğlu tarafından kuruldu.

Nil İstanbul Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Her türlü inşaat taahhüt ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Her türlü arsa ve daire alım, satımı ve komisyonculuğu yapmak. 3-) Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapmak. 4-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 5-) Konut ve diğer inşaatların yapımında kullanılan betonyer, beton pompaları, beton santralleri, portatif...