19 / 04 / 2024

İFM'nin altyapısında gecikme olmayacak! 

İFM'nin altyapısında gecikme olmayacak! 

İstanbul Finans Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, altyapı çalışmalarında bir gecikme yaşanmayacağını dile getirdi. 



2022'de hizmete açılması beklenen İstanbul Finans Merkezi'nde (İFM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Akşam'dan Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; merkezde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük altyapı çalışmalarında gecikme yaşanmayacağını dile getirdi.

 İFM nin altyapısında gecikme olmayacak! 

İstanbul Finans Merkezi'nde (İFM) tüm paydaşlar kendi binalarını yaparken, bunun dışındaki tüm altyapıyı ise İlbank üstleniyor. Yusuf Büyük, kendilerinin yürüttüğü işlerde hiçbir gecikme olmayacağını dile getirdi. Diğer yandan bankanın gelecek dönem hedefleri arasında Bürüksel'de bir ofis kurmak ve altyapı GYO şirketi kurmak da var. Yusuf Büyük, "Bankanın alt yapı GYO şirketi kurması da ülkeye döviz girdisi açısından çok önemli. Türk Cumhuriyetleri, Arnavutluk, Fas ve Suudi Arabistan Cidde gibi yerlerde kuracağımız şirketle çok rahat iş alabiliriz" değerlendirmesini yaptı.

İFM 2022'nin ortalarında tamamlanacak! 


Geri Dön