25 / 04 / 2024

Nilhan Osmanoğlu açıklama

Nilhan Osmanoğlu açıklama

Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu: "Üç buçuk yıl önce katıldığım bir yayında Kuruçeşme önündeki ada istenmesi iddiaları, bugüne kasıtlı şekilde getirilmiştir ve haddini aşan bu saldırıları kınıyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Ak Parti’den asgari ücret ve memur maaş zamları için açıklama

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, memur-emekli maaşı ve asgari ücret zammına ilişkin açıklama yaptı. Peki, temmuz ayında maaş zamları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Dul ve yetim aylıklarına zam bekleyenler bu habere hemen baksın! Son dakika açıklama geldi!

En az emekli maaşı alanların aylıklarına zam yapılmıştı, yapılan çıkışla beraber 5500 TL olan aylıklar 7500 TL'ye çıktı. Dul ve yetim aylığı alanların aylığı ise zam görmedi. İşte bununla alakalı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama geldi.

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

Merakla beklenen EYT kararında son durum ne? AK Partili isimden açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu Emeklilikte Yaşa Takılanlar kararı ile ilgili açıklama yapt.

Asgari ücretle ilgili çok önemli açıklama: "Yılda 4 kez zam..."

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacağına yönelik iddiaların ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi.

ÇYDD'den Seyfi Dursunoğlu'nun mirasına ilişkin açıklama!

Temmuz ayında hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu, tüm varlığını ÇYDD'ye bağışlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Dursunoğlu'nun yeğenleri söz konusu vasiyete itiraz etmiş yasal işlem başlatmıştı. Söz konusu itirazlar sonucunda dernek yetkilerinden açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı'ndan İmamoğlu'nun mektubuyla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı İmamoğlu'nun verdiği mektupla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Mektubun içeriğinde sizin anlattıklarınızdan daha farklı şeyler var. Bunları benim açıklamama gerek yok" dedi...

Nilhan Osmanoğlu'ndan açıklama!

Sultan 2. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu: "Üç buçuk yıl önce katıldığım bir yayında Kuruçeşme önündeki ada istenmesi iddiaları, bugüne kasıtlı şekilde getirilmiştir ve haddini aşan bu saldırıları kınıyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Nilhan Osmanoğlu: Suada için hak talep etmiyorum!

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, yazılı bir açıklama yaparak eleştirilere cevap verdi. Osmanoğlu, Galatasaray Adası'nı istediğine yönelik basında çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Nilhan Osmanoğlu: Suada dedemin!

Referandumda ‘Evet’ diyeceğini söyleyen II. Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu, Suada’dan hak iddia etti: Tapusu dedeme.

Nilhan Osmanoğlu açıklama Haberi

Nilhan Osmanoğlu açıklama

Sultan 2. Abdülhamid Han'ın 5. kuşak torunu Nilhan Osmanoğlu, 3,5 yıl önce katıldığı bir yayında Kuruçeşme önündeki ada istenmesi iddialarının bugüne kasıtlı şekilde getirildiğini ve haddini aşan bu saldırıları kınadığını belirtti. 


Osmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde hakkında yapılan çirkin planın gayet farkında olduğunu, vatandaşları hakikat ile bilgilendirmek adına açıklama yaptığını aktardı. 


"Evet" oyunu açıkladığından bu yana çeşitli saldırılara ve tehditlere maruz kaldığını anlatan Osmanoğlu, şöyle devam etti:


"Bu açıklamayı yapmak, benim demokratik özgürlüğümdür. Kararımın arkasında olduğumu bildirmek isterim. Devletin çıkarına olduğunu düşünerek 'hayır' diyenlere de saygılıyım. Bunun dışında üzerimden siyaset yapılmasına izin vermemek adına, hakaretlerin birçoğuna cevap vermedim. Bu sistematik saldırı, geçmişte yapıldığı gibi itibarsızlaştırma çabasıdır. Bu çirkin ve haysiyetsiz ithamlar yapılırken, bugünlerde yanımızda olanları da unutmayacağım. Bilmelisiniz ki Selçuklu Medeniyeti,...