28 / 03 / 2024

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.



Emeklilikte yaşa takılanlara AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'ndan kötü haber geldi.

Katıldığı bir televizyon programında EYT'lilerle ilgili sorulara yanıt veren Sarıeroğlu, yeni düzenlemeden tüm EYT'lilerin faydalanamayacağını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

*Bu düzenleme yapıldıktan sonra ilk etapta emekli olacak kişi sayısı 1 milyonun üzerinde. Dosya bazlı yaklaşık 12.5 milyon emeklimiz var. İlk etapta 1.5 milyona yakın kişinin emekli olacağı, sonra da sisteme girişin devam edeceği bir düzenleme olacak.

AK Parti den EYT lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

*Yaklaşık 3-4 milyon arasında bir vatandaşımızın bu kapsamda olduğunu tahmin ediyoruz.

*Hepsi bir anda olmayacak. Tabii detaylar için en doğru ağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, benim de hocam olan sayın Vedat Bilgin olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön