25 / 04 / 2024

nilüfer konakları kumburgaz fiyat

nilüfer konakları kumburgaz fiyat

ME-FA İnşaat tarafından Kumburgaz Güzelce'de gerçekleştirilen Nilüfer Konakları, toplam 10 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Nilüfer Meteor Dikencik fiyatları!

Bursa İl'i Niüfer İlçe'sinde yükselecek olan projenin 15 bin metrekaresi peyzaj alanı yer alıyor. Nilüfer Meteor Dikencik fiyatları 2+1 dairelerde 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri son başvuru günü!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli vatandaşlara özel olarak satışa çıkan projede 240 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

Bursa Nilüfer'de emsal artışı gerilimi!

Akademik Odalar Birliği'ndeki toplantıda Mimarlar Odası Başkanı emsal artış kararından vatandaşların değil müteahhitlerin kazançlı çıkacağını savunurken, Nilüfer Sitesi sakinleriyse, "Bırakın biz de güvenli binalarda yaşayalım" diye konuştular

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru işlemleri devam ediyor. Kura çekimi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Nilüfer’in 235’inci parkı Odunluk’a!

Engelli çocukların gönüllerince oynayabilecekleri Nuri Nihat Aslanoba Engelsiz Parkı, Odunluk Mahallesi’nde hizmete açıldı. Nilüfer Belediyesi ve Aslanoba Ailesi işbirliğiyle hayata geçirilen park çocukları sevince boğdu

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

Kura çekilişi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular başladı. Peki Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru belgeleri neler?

nilüfer konakları kumburgaz fiyat Haberi

nilüfer konakları kumburgaz fiyat
Kasım 2008'de teslim edilecek projede 305 metrekarelik, 6+2 büyüklüğünde toplam 24 tripleks villa bulunuyor. Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan proje, E-5 Karayolu'na 400 metre, Atatürk Havaalanı'na 20 kilometre mesafede bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun radye temel üzerine yapılandırılan, sıvı izolasyonu, ısı ve ses yalıtımı yapılmış olan Nilüfer Konakları'ndaki her evde garaj ve su deposu ayrıca, her evde bahçe sulaması için özel artezyen kuyusu da yer alıyor. Projenin yüzde 80'lik bölümünü kaplayan yeşil alan ve sosyal tesisin yer aldığı Nilüfer Konakları'nda, yüzme havuzu, spor ve dinlenme alanı, çocuk bahçesi, 24 saat özel güvenlik bulunuyor. Nilüfer Konakları'nde villa fiyatları 350 bin YTL'den satışa...